Sevendays bloggare 2

 

 

 

 

FB IMG 1544282402870

Linda Vestman

Utbildad journalist som jobbar som purser till sjöss när hon inte bloggar. Linda är fascinerad av den stora påverkan maten har på både kropp och själ. Tanken bakom bloggen är att inspirera dig till en hälsosammare livsstil och grönare vardag samt erbjuda recept som får dig att må toppen, inifrån och ut. 

822B594F 9B3A 4556 80E7 1D09F005D592

Sofia Rönnbacka

Du hittar Sofia i Kronoby tillsammans med sin fästman och dotter. Hon är utbildad lärare i huslig ekonomi och en matentusiast i hög grad! Hennes stora passion är att baka och hon äter helst av allt hamburgare. 

fullsizeoutput 16a7

Pinja Nylund

Pinjas matblogg baserar sig på mat som är allergivänlig. Hon är även studerande, så de recept som finns på bloggen är vänliga för plånboken. 

Fil 1

Hallon & Praliner

Vännerna Sofia, Anna och Sandra älskar att planera, laga och äta middagar tillsammans. Genom bloggen vill de dela med sig av sina menyer och inspirera till många långa härliga middagar. 

IMG 20180509 165128

Sofie Sergelius

Mat är hennes yrke och hobby. Planerar morgonens frukost då hon går i säng och funderar på middagsalternativ medan hon äter lunch. Sushi-entusiast och matnörd i allra högsta grad.  

ERIKADOMMERATT 2

 Erika och Dominique

Två kvinnliga matentusiaster som även råkar vara vänner. Duon består av Erika och Dominique och vi vill inspirera till mat gjord från grunden fylld med näring och färg. 

 

resizedimage150149 jennifer3sv2

Jennifer Carp

Prestationsinriktad, tatuerad vegan som älskar att testa nya saker, men tröttnar snabbt. Reser semi-ofta och gillar vegansk matlagning. I bloggen delar hon med sig av de bästa bitarna ur sin vardag. 

Namnlos design 1

Alexandra Grahn

Alexandra är en österbottning som bor på Åland. Bloggar om livet på ön och det hon tycker om. 

Madeleine4

Madeleine Granberg

Madeleine är tvåbarnsmamma från Åland som tipsar om recept på enkla vardagsrätter, läckra helgrecept, nyttiga godsaker och smarriga bakverk. Förutom mat gillar hon även att resa, inredning och mode. 

caroline

Caroline Eriksson

Caroline är en feminist som är bosatt i Petalax och jobbar inom äldreomsorgen. Hon tycker om att fotografera, att skapa musik och att yoga. Åsikter, självutveckling, feminism och katter är ingredienser i hennes blogg.

MedSelma2

Emelie Bergendahl

Emelie, skärgårdsbo i själ och hjärta. Utbildad mathantverkare med inriktning på mejeriprodukter, men har mathantverk som hobby just nu. Sambo med experimentglad kock och matte till två hundar. 

jn2

Jakob Nylund

Jobbar som AD på dagen men på natten, då sover han. Där emellan gillar Jakob att blanda drinkar. Och att blogga om det såklart. Allt började med en medioker mojito för några år sedan. Före det hade han knappt blandat en cocktail i hela sitt liv, men sedan dess har intresset bara vuxit.

 

Paulina Headera2

Paulina Peltomaa

Paulina. Melankolisk finlandssvensk. Mamma till två och sambo med en. Jakobstadsbo, husägare, hemmakär. En amper grubblare, men i grund och botten snäll. 

croppedimage230230 Saramariaexenia 1

Sara Hellström

I Saras blogg får du följa med i vardagen som hundägare och mamma. Blandat med glimtar ur en vardag som mammaledig och husägare till ett gammalt stockhus på landet. 

blogg kvadrat4

 

Hanna Rosvall

En högkänslig själ på en stor inre resa – ett högpresterande kontrollfreak som fann lugnet inuti. Numera mindfulness- och yogalärare som vänjer sig med livet som nybliven företagare.

48427476 2190514724494085 8572530521228181504 n3

Anna Riska & Sofia Laine

Sofia och Anna är vänner och kollegor. I bloggen följer vi med deras vardag i Vasa som bland annat består av jobb, mat, träning, barn, mode, hockey, böcker, trender och tankar om livet. 

resizedimage150150 croppedimage230230 profilbild 230x230

Sandra Neuman

I Sandras blogg är det växter, grönsaker, höns och snittblommor som har huvudrollen. Sandra jobbar som florist och tänker på trädgård nio av årets tolv månader. Följ med in på gården där Sandra står med jordiga händer, smutsiga knän och munnen full av spenat. 

Namnlos design

 

Isabel Järnström

Frilansjournalist. Skriver features om fenomen inom mode, beauty och livsstil. Är utbildad kosmetolog, beautynörd och modefantast som bloggar om beauty och stil. Gillar att gå på bio, skriva på debutromanen på chica cafés och läsa romantiska thrillers. 

Namnlos design 2

Sara Storbäck

Sara kommer från en liten by söder om Vasa och tycker om att dokumentera saker i text och bild. I bloggen berättar hon om sin fartfyllda vardag och delar med sig av tankar, drömmar och åsikter.

Petra anvanda till bannern som snurrar pa framsidan

Petra Lillandt Durosinmi

På Petras blogg kan du läsa och diskutera om allt som är karriärrelaterat, samhället i allmänhet och de goda tingen som får oss att njuta av livet!

othman3

Henrik Othman

Henrik är journalist, nyss pensionerad efter nästan 40 år i branschen. Han har jobbat bland annat som ledarskribent och kulturredaktör.

resizedimage150150 hanna1sv

Hanna Stigzelius

Hanna bor i en förort till Helsingfors med sin man och två barn. Hennes blogg är en positiv och kreativ mammablogg som innehåller tips om hur man överlever vardagen med två små barn.

 uffe gray

Ulf Lassander

Uffes blogg fokuserar på matlagning med råvaror av hög kvalitet. Skaldjur är en vanligt förekommande ingrediens i hans kök. Uffe är ofta på resande fot och även där ligger fokus på att upptäcka det lokala köket.

 annab gray

Anna Betlehem

Anna studerar foto och klipp i Helsingfors. Hon fotar digitalt och analogt samt klipper filmer - både som jobb och hobby. Hennes andra stora intresse är musik. Hon tycker även om att måla och skriva.

 

johan gray

Johan Hagström

Johan är en fotobiten Nikonist sedan 10 år. Han fotodokumenterar olika happenings, konserter, aviga och roliga objekt i närområdet samt sånt som inte hinner undan. 

 resizedimage150150 iisa1sv

 

Iisa Smeds

Iisa är en mode- och matintresserad tjej. I hennes blogg hittar du modetips, recept, outfitbilder och vardagsinlägg, ofta i videoform.

 

 

profilbild sevendays5

Emilia Sabel

Emilia bor i Kvevlax med sin fästman, dotter och två katter. I bloggen får man läsa om vardagen med dottern Elin och vad de hittar på om dagarna. Hon tycker om att fota, yoga, vara i stallet och vara ute i naturen.

Namnlos design2

Ronja Strömvall

Klasslärartuderande som älskar träning, människor och choklad. Bloggen handlar om hennes liv och allt vad det innebär med stress, glädje, äventyr, pepp och funderingar.

hejhej

Caroline Högnäs

Caroline Högnäs är hemma från Pedersöre och bosatt i Helsingfors. Nyutexaminerad ekonomiemagister som ännu inte vet vad hon skall göra när hon "blir stor". Gillar träning, allt från löpning till styrketräning.

tom johanson

Tom Johansson

Bloggen "Friidrotten idag" skrivs av tidningsjournalisten Tom Johansson. Det är dock sonen Filiph som innehar huvudrollen i bloggen. Han går i idrottsgymnasiet i Vörå och satsar på långsprint. 

mariah1sv

Maria Hagberg

Maria studerar svenska vid Vasa universitet och bloggar om sin vardag som studerande. Dessutom delar hon med sig av glimtar från sin uppväxt med en missbrukande förälder.

 emmisv

Emelie Svenlin

Emelie är en positiv och glad tjej som sysslar med skidåkning på elitnivå. Hon älskar kläder, studerar juridik och bor i Oslo och Österbotten. Hennes blogg handlar om allt vardag till mode och träning.

catzosv

Catariina Salo

Catariina skriver öppet och personligt om hur det är när två kvinnor har barn tillsammans. Och om mänskliga rättigheter, samhällsfenomen och feminism. 

resizedimage800679 SEVENDAYS PROFILE SHYA

Sandra Sundström

Sandra pendlar mellan Finland, Tyskland och Los Angeles. Kläder och stil har alltid varit hennes primära sätt att uttrycka sig själv, vilket hon bjuder på i sin blogg.

 

croppedimage230230 lasse gray

 

Lars Hedman

Lasse är journalist med hörselskada på båda öronen. Han har hjälpt sin bror med utvecklingsstörning och är aktiv i taltidningsföreningen för synskadade och i hörselförbundet.