Sevendays bloggare 2

 

 

 

 

Namnlos design 6

Linda Vestman

Utbildad journalist som jobbar som purser till sjöss när hon inte bloggar. Linda är fascinerad av den stora påverkan maten har på både kropp och själ. Tanken bakom bloggen är att inspirera dig till en hälsosammare livsstil och grönare vardag samt erbjuda recept som får dig att må toppen, inifrån och ut. 

Namnlos design3

Sofia Rönnbacka

Du hittar Sofia i Kronoby tillsammans med sin fästman och dotter. Hon är utbildad lärare i huslig ekonomi och en matentusiast i hög grad! Hennes stora passion är att baka och hon äter helst av allt hamburgare. 

Namnlos design 31

Isabel Bjon

Isabel Bjon är bosatt i Helsingfors där hon studerar rättsvetenskap. På sin fritid håller hon på med sociala medier samt musik. I denna blogg får du läsa om hennes vardag, men också om politik, psykisk ohälsa, mode och skönhet

Namnlos design 4 kopia

Hallon & Praliner

Vännerna Sofia, Anna och Sandra älskar att planera, laga och äta middagar tillsammans. Genom bloggen vill de dela med sig av sina menyer och inspirera till många långa härliga middagar. 

Namnlos design 5

Sofie Sergelius

Mat är hennes yrke och hobby. Planerar morgonens frukost då hon går i säng och funderar på middagsalternativ medan hon äter lunch. Sushi-entusiast och matnörd i allra högsta grad.  

Namnlos design 20

 Erika och Dominique

Två kvinnliga matentusiaster som även råkar vara vänner. Duon Erika och Dominique vill inspirera till mat gjord från grunden fylld med näring och färg. Mellan jobb och studier står de ofta i köket och experimenterar fram recept som du får ta del av.

 

Namnlos design7

Jennifer Carp

Crazy avocado lady. Bloggar tatueringar, minimalism resor och veganism.

Namnlos design 7

Alexandra Grahn

Alexandra är en österbottning som bor på Åland. Bloggar om livet på ön och det hon tycker om. 

Namnlos design 2 kopia 2

Madeleine Granberg

Madeleine är en tvåbarnsmamma från Åland som tipsar om enkla vardagsrätter, läckra helgrecept, nyttiga godsaker och smarriga bakverk. Förutom mat gillar hon även att resa, inredning och mode.

Namnlos design 17

Caroline Eriksson

Caroline är en feminist som är bosatt i Petalax och jobbar inom äldreomsorgen. Hon tycker om att fotografera, att skapa musik och att yoga. Åsikter, självutveckling, feminism och katter är ingredienser i hennes blogg.

Namnlos design8

Linda Yli-Mäenpää

Linda är en universitetsstuderande globetrotter som uppskattar god vegansk mat, gillar mode, fina fester och goda viner, men ändå ”a kid at heart” som älskar Disney klassiker.

Namnlos design 8

Jakob Nylund

Jobbar som AD på dagen men på natten, då sover han. Där emellan gillar Jakob att blanda drinkar. Och att blogga om det såklart. Allt började med en medioker mojito för några år sedan. Före det hade han knappt blandat en cocktail i hela sitt liv, men sedan dess har intresset bara vuxit.

 

Namnlos design 30

Anna Liljekvist

Anna är en färdigutbildad estenom som älskar allt som har med mode och skönhet att göra. I hennes blogg kan du hitta inspiration till outfits och smink för både vardag och fest samt tips på dem bästa skönhetsprodukterna.

Namnlos design 9

Sara Hellström

I Saras blogg får du följa med hur ett liv med hund ser ut, läsa om saker sett ur en hundägares perspektiv och ta del av en hel massa hundtips. Blandat med glimtar ur livet som mamma och husägare till ett gammalt stockhus på landet. 

Namnlos design 10

Hanna Rosvall

En högkänslig själ på en stor inre resa. Nyfiken på världen i allmänhet och de små guldkornen i synnerhet. Delar med mig av livet i Malmö – en tillvaro jag upptäcker tillsammans med själsfränden Henrik och hunden Wilja.

Namnlos design 19

Anna Riska & Sofia Laine

Sofia och Anna är vänner och kollegor. I bloggen följer vi med deras vardag i Vasa som bland annat består av jobb, mat, träning, barn, mode, hockey, böcker, trender och tankar om livet. 

Namnlos design 16 

Sandra Neuman

I Sandras blogg är det växter, grönsaker, höns och snittblommor som har huvudrollen. Sandra jobbar som florist och tänker på trädgård nio av årets tolv månader. Följ med in på gården där Sandra står med jordiga händer, smutsiga knän och munnen full av spenat. 

Namnlos design4

 

Isabel Järnström

Frilansjournalist. Skriver features om fenomen inom mode, beauty och livsstil. Är utbildad kosmetolog, beautynörd och modefantast som bloggar om beauty och stil. Gillar att gå på bio, skriva på debutromanen på chica cafés och läsa romantiska thrillers. 

Namnlos design 11

Sara Storbäck

Sara kommer från en liten by söder om Vasa och tycker om att dokumentera saker i text och bild. I bloggen berättar hon om sin fartfyllda vardag och delar med sig av tankar, drömmar och åsikter.

Namnlos design 15

Petra Lillandt Durosinmi

På Petras blogg kan du läsa och diskutera om allt som är karriärrelaterat, samhället i allmänhet och de goda tingen som får oss att njuta av livet!

Namnlos design 23

Henrik Othman

Henrik är journalist, nyss pensionerad efter nästan 40 år i branschen. Han har jobbat bland annat som ledarskribent och kulturredaktör.

Namnlos design kopia 2

Hanna Stigzelius

Hanna bor i en förort till Helsingfors med sin man och två barn. När hon hinner blogga, bloggar hon gärna om pyssel, kreativitet och tips om hur man överlever vardagen med två små barn, samtidigt som de vuxna i familjen försöker få till sina karriärer. Går ens den ekvationen ihop?

Namnlos design 14

Ulf Lassander

Uffes blogg fokuserar på matlagning med råvaror av hög kvalitet. Skaldjur är en vanligt förekommande ingrediens i hans kök. Uffe är ofta på resande fot och även där ligger fokus på att upptäcka det lokala köket.

Namnlos design 3 kopia

Anna Betlehem

Anna studerar foto och klipp i Helsingfors. Hon fotar digitalt och analogt samt klipper filmer - både som jobb och hobby. Hennes andra stora intresse är musik. Hon tycker även om att måla och skriva.

 

Namnlos design5

Johan Hagström

Johan är en fotobiten Nikonist sedan 10 år. Han fotodokumenterar olika happenings, konserter, aviga och roliga objekt i närområdet samt sånt som inte hinner undan. 

Namnlos design 18

Iisa Smeds

Iisa studerar media i Helsingfors. Jämställdhet, miljö och mental hälsa är viktiga ämnen för henne.  På bloggen hittar du inlägg om inredning, film, mode och sin vardag som studerande.

 

lasse gray

Lars Hedman

Lasse är journalist med hörselskada på båda öronen. Han har hjälpt sin bror med utvecklingsstörning och är aktiv i taltidningsföreningen för synskadade och i hörselförbundet. 

Namnlos design6

Ronja Strömvall

Klasslärartuderande som älskar träning, människor och choklad. Bloggen handlar om hennes liv och allt vad det innebär med stress, glädje, äventyr, pepp och funderingar.

Namnlos design 5 kopia

Caroline Högnäs

Caroline Högnäs är hemma från Pedersöre och bosatt i Helsingfors. Utbildad ekonom som jobbar med bland annat rekrytering och marknadsföring. Gillar att träna och på bloggen delar hon gärna med sig om tankar kring träning, hälsa och annat som hör till vardagen.

Namnlos design 12

Tom Johansson

Bloggen "Friidrotten idag" skrivs av tidningsjournalisten Tom Johansson. Det är dock sonen Filiph som innehar huvudrollen i bloggen. Han går i idrottsgymnasiet i Vörå och satsar på långsprint. 

Namnlos design 4 kopia 2

Maria Hagberg

Maria studerar svenska vid Vasa universitet och bloggar om sin vardag som studerande. Dessutom delar hon med sig av glimtar från sin uppväxt med en missbrukande förälder.

Namnlos design 1 kopia

Emelie Svenlin

Emelie är en positiv och glad tjej som sysslar med skidåkning på elitnivå. Hon älskar kläder, studerar juridik och bor i Oslo och Österbotten. Hennes blogg handlar om allt vardag till mode och träning.

Namnlos design 13

Catariina Salo

Catariina är journalist och regnbågsförälder som brinner för rättvisa och pizza. Ursprungligen kommer hon från Petalax, men bor sen länge i Helsingfors. Catzo bloggar, poddar och delar med sig av sitt Dagliga Liv, som innefattar allt mellan ångest och stor kärlek.

Namnlos design kopia

Sandra Sundström

På Sandra Sundströms blogg bjuder hon på en hel del lifestyle- och modebilder, och hennes liv som just nu är mycket på resande fot.

 

edited7

Lina Skog

Lina från Jakobstad. Studerar just nu andra året hälsovetenskaper i Vasa. Hon dras till solen, pigga människor och spanska rytmer.