sevendaysxbernys

Namnlos design 68

Team Donner

Nygift, mammaledig, IT-projektledare som jonglerar mammaliv, husrenovering, livet på landet och egentid. Älskar matlagning, att pyssla på gården och köpa alldeles för dyra barnkläder.

Namnlos design 69

Emilia Järvenlahti

Ensamstående mamma till en underbar son född 120919. Brinner för träning, vara ute i naturen, mode, inredning och mysiga café stunder med vänner. Välkommen att följa med på deras äventyr samt helt vanliga vardag!

Namnlos design 35

Isabel Bjon

Isabel är bosatt i Helsingfors där hon studerar rättsvetenskap. I bloggen får du läsa om hennes vardag, men också om politik, psykisk ohälsa, mode och skönhet.

Namnlos design11

I köket med Sofia

Sofia är utbildad lärare i huslig ekonomi och en matentusiast i hög grad! Hennes stora passion är att baka och hon äter helst av allt hamburgare. 

Namnlos design 36

Caroline Eriksson

Caroline är en feminist som är bosatt i Petalax som tycker om att fotografera och att yoga. Åsikter, självutveckling, feminism och katter är ingredienser i hennes blogg.

Namnlos design 37

Uffe's Kitchen

Uffes blogg fokuserar på matlagning med råvaror av hög kvalitet. Han är ofta på resande fot och upptäcka de lokala köken på resorna.

Namnlos design 38

Annaxemilia

Anna är en estenom som älskar allt som har med mode och skönhet att göra. I hennes blogg kan du hitta inspiration på outfits och sminkningar.

Namnlos design 39

Glimtar ur dagen

Sofia och Anna är vänner och kollegor. I bloggen följer vi med vardagen i Vasa som består av jobb, mat, barn, mode, hockey, och livet.

Namnlos design20

Emma Geisor

En tjockis som visar mycket hud och inte orkar hata sig själv längre. Bloggar om psykisk ohälsa, kroppsaktivism och vardagen som tjockis. 

Namnlos design 54

Julia Andersson

Julia är mammaledig, bloggare, youtuber. Älskar barnkläder, lösgodis och löpning. Brinner för kroppspositivism!

Namnlos design13

Nikonisten

Johan är en Nikonist sedan 10 år. Han dokumenterar olika event, konserter, aviga och roliga objekt i närområdet.

Namnlos design 40

Ingen äkta Ålänning

Alexandra är en österbottning som bor på Åland. Bloggar om livet på ön och det hon tycker om. 

Namnlos design 2 kopia 3

Madeleines recept

Madeleine är en tvåbarnsmamma från Åland som tipsar om enkla vardagsrätter, läckra helgrecept, nyttiga godsaker och smarriga bakverk. 

Namnlos design 1 kopia2

Emelie Svenlin

Emelie sysslar med skidåkning på elitnivå. Hon älskar kläder, studerar juridik och bor i Oslo. Hennes blogg handlar om allt vardag till mode och träning.

edited8

Lina Skog

Lina från Jakobstad. Studerar just nu andra året hälsovetenskaper i Vasa. Hon dras till solen, pigga människor och spanska rytmer.

Namnlos design 41

The Lifenjoyer

På Petras blogg kan du läsa och diskutera om allt som är karriärrelaterat, samhället i allmänhet och de goda tingen som får oss att njuta av livet! 

 

Namnlos design 4 kopia

Hallon & Praliner

Sofia, Anna och Sandra älskar att planera, laga och äta middagar tillsammans. Genom bloggen delar de med sig av sina menyer och härliga middagar. 

Namnlos design 42

Sandras gröna fingrar

I Sandras blogg är det växter, grönsaker, höns och snittblommor som har huvudrollen. Sandra jobbar som florist och tänker på trädgård året runt.

Namnlos design14

Ronja Strömvall

Klasslärartuderande som älskar träning, människor och choklad. Bloggen handlar om Ronjas liv och allt vad det innebär med stress, glädje, äventyr och funderingar.

Namnlos design 43

Slurk

Allt började med en medioker mojito för några år sedan. Före det hade han knappt blandat en cocktail i hela sitt liv, men sedan dess har intresset bara vuxit.

Namnlos design15

Linda Yli-Mäenpää

Linda är en studerande globetrotter som uppskattar god vegansk mat, gillar mode, fina fester och goda viner, men är ändå "a kid at heart" och Disney klassiker.

Namnlos design 56

Antonia Svenlin

Antonia är en klasslärarstuderande som är bosatt i Vasa och spelar fotboll. Bloggen handlar om allt som pågår i hennes liv och tankar kring studierna. 

Namnlos design17

Mitt liv med Elvis

En man mitt i livet som oftast lyssnar till namnet Elvis men ibland även till Mikael. Har ett förflutet som IT-tekniker, radiopratare, Elvisimitatör, filmare. Bloggen handlar om äventyr i både nutid och dåtid.

Namnlos design kopia 3

Lilla Hanna i stora världen

Hanna bor i en förort till Helsingfors och bloggar om pyssel och tips om hur man överlever vardagen med två små barn, samtidigt som de vuxna gör karriär. 

Namnlos design 5 kopia2

Caroline Högnäs

Caroline är utbildad ekonom som som gillar att träna och på bloggen delar hon gärna med sig om tankar kring träning, hälsa och annat som hör till vardagen.

Namnlos design 4

Hemma hos Bogdanoffs

Eivor är bosatt i Nykarleby med man och två barn. Bloggen "Hemma hos Bogdanoffs" handlar om småbarnsliv, vackra tapeter och allt däremellan.

Namnlos design 45

Sara Storbäck

Sara kommer från en liten by söder om Vasa och i bloggen berättar hon om sin fartfyllda vardag och delar med sig av tankar, drömmar, mål och åsikter.

Namnlos design 46

Breakfast to Dinner

Duon Erika och Dominique inspirerar till mat gjord från grunden fylld med näring och färg. Mellan jobb och studier står de ofta i köket och experimenterar.

Namnlos design 70

Fanny Hellman

Fanny bor i Göteborg och studerar till modist. Hon är gift med en musiker och älskar retro- och vintagekläder. I bloggen delar hon med sig av hattar, egna kreationer och vardagen i Göteborg.  

Namnlos design 48

Friidrotten idag

Bloggen skrivs av tidningsjournalisten Tom Johansson. Det är dock sonen Filiph som innehar huvudrollen, som satsar på långsprint.

lasse gray2

Nollhinder

Lasse är journalist med hörselskada på båda öronen. Han har hjälpt sin bror med utvecklingsstörning och är aktiv i taltidningsföreningen för synskadade och i hörselförbundet. 

Namnlos design 3 kopia2

Anna Betlehem

Anna studerar foto och klipp i Helsingfors. Hon fotar digitalt och analogt samt klipper filmer - både som jobb och hobby. Hennes andra stora intresse är musik. 

Namnlos design kopia2

Style by Shya

På Sandra Sundströms blogg bjuder hon på en hel del lifestyle- och modebilder, och hennes liv som just nu är mycket på resande fot.

Namnlos design 49

Lugn & Rosvall

En högkänslig själ på en stor inre resa. Nyfiken på världen i allmänhet och de små guldkornen i synnerhet. Delar med sig av livet i Malmö.

Namnlos design18

Linn Nylund 

Linn Nylund älskar loppis, mode och familjen. Hatar tidsoptimister, fiskmåsar och fantasy. 

 

Namnlos design 51

Iisa Smeds

Iisa studerar media i Helsingfors. På bloggen hittar du inlägg om inredning, film, mode och sin vardag som studerande.

Namnlos design 52

À la Sergelius

Mat är hennes yrke och hobby. Planerar morgonens frukost då hon går i säng och funderar på middagsalternativ medan hon äter lunch. 

Namnlos design 61

Daniela Krooks

Utflugen ur det finlandssvenska nästet, bor och jobbar i USA. Spenderar sin fritid bland skivstänger, vid ett tangentbord, eller mellan ögonskuggspaletterna.

Namnlos design 4 kopia 3

Maskrosbarnet

Maria  bloggar om sin vardag som studerande. Dessutom delar hon med sig av glimtar från sin uppväxt med en missbrukande förälder.

Namnlos design 53

Ideala Catariina

Catariina är journalist och regnbågsförälder som brinner för rättvisa och pizza. Hon bloggar, poddar och delar med sig av sitt dagliga li

Namnlos design 57

 Amerikabloggen

Anna Sjöström – Malaxbon so

m förirrade sig till Washington D.C. och började jobba som praktikant i USA:s senat. Följ med hennes vardag som österbottning i världens politiska metropol.

Namnlos design 58

Isabelle Hrtl

Isabelle Härtull bor i Kvevlax med sin lilla familj. Hon är just nu mammaledig och studerar vid sidan om. På bloggen får se mycket av hennes vardag, bebisbilder och selfies!

Namnlos design 59

Emilia Grönholm

Emilia Grönholm bor i Vasa med sin sambo och deras lilla hund. Hon har en stor passion för träning, god mat och mode. I hennes blogg kommer ni få hänga med i vardagen och allt vad det innebär.

Namnlos design 60

Ellenfredrika

Ellen Hagback kommer från byn Tjöck i Kristinestad. Några exempel på vad hon gillar är; hösten, att mysa framför Netflix, att skratta, nära och kära, naturen, träning, böcker och nybäddad säng.

 

Namnlos design 63

Kitchen Air

På Etel Wikströms blogg får man följa med henne hemma i köket. Hon har en passion för matlagning och textkommunikation och får uttryck för detta i en matblogg.

Namnlos design 64

Hello 2 happiness

På Madeleine Ekblads blogg är det positiva vibbar som gäller! Hon skriver om hälsa och välmående på alla plan tror starkt på lagen om attraktion.