HEADER SEVENDAYS

Visa alla inlägg skrivna maj 2020

KATTUNGAR OCH FOTBOLL

Skrivet av Antonia Svenlin 25.05.2020

Oj, det är snart juni och jag har inte skrivit ett enda inlägg under hela maj-månad. Men känner liksom att det inte finns så mycket att skriva om. Jag jobbar inte, har ingen skola heller så det enda jag gör på dagarna är att vänta tills mina fotbollsträningar ska börja. Så det känns inte som intressanta inlägg jag skulle skriva. Motivationen är ju inte precis på topp så att säga. 

Iallafall, vi har fått börja ha lagträningar igen. Så sjukt roligt. Har verkligen saknat att träna tillsammans och att ha ledd träning. Vi har hållit på cirka två veckor nu och har under två veckor kvar tills seriestart! Ska bli otroligt kul att få spela match igen. Träningarna har flutit på bra, jag har en lite överansträngning i baklåret så ska se hur det utvecklas. Ska ta det lite lugnare så att det inte förvärras ytterligare. Vi har ju ett helt nytt lag inför denna säsong, vilket känns lite skrämmande då vi inte spelat tillsammans förr. Men jag hoppas att det ordnar sig! Under april-månad var jag och Alva med i ett löpprogram. Vi båda förbättrade vår löpning väldigt mycket vilket var roligt.

IMG 7734

I samarbete med Puma och Intersport Kokkola fick jag dessa härliga fotbollsskor i Myrans färger att springa runt med på planen denna säsong. Har inte testat Pumas skor tidigare men dessa var verkligen superbra! De passar min fot perfekt och är väldigt bekväma att springa i. Rekommenderar Pumas skor åt er fotbollsspelare där ute! 

Jag har fått sommarlov! Har dock haft det sen första veckan i maj men ändå. Jag har alltså avklarat mitt första studieår??? Hur sjukt. Det har gått otroligt fort och det känns verkligen som om det var igår jag cyklade till Academill första skoldagen i höstas. Jag har lärt känna härliga människor och har lärt mig en hel del också. Utbildningen känns rätt för mig och jag trivs superbra! 

Valborg firade jag med Emmi och Fanny. Vi satt i vårt nybyggda utehus och åt en massa godsaker *hjärtaögon* och pratade om livet typ. Sen första maj firade jag och Jonas två år tillsammans. Det har gått väldigt fort, känns som om det inte alls var länge sen jag satte mig in i hans bil då vi träffades igen efter en bra stund utan kontakt. 

IMG 7732

IMG 7731

Sen i något skede rakade jag bort hans hår. Bara en sån sak. 

Jag har hunnit vara till Vasa några varv, två av gångerna träffade jag Annie och Paula. Vi åkte till Vörå och sparkade boll nån timme och hängde sedan på kvällen. MYS!

IMG 7729

Vi gillar lite olika föreningar, kanske syns?

Sedan började fotbollen igen och sen dess har jag inte hunnit göra så spännande saker. Har hängt med Jonas, Emmi och familjen. Har jobbat lite med pappa, solat (läs: legat i solen en halvtimme och kommit in med soleksem). För två veckor sen var jag och Emmi med en sväng på Mias möhippa. Vi hade riktigt roligt med utmaningar och en kort vandring som avbröts av snö. 

IMG 7600

I lördags firade vi Sofia som fyllt 20. Vi år hamburgare och spelade kubb, umgicks och hade superkul. Igår var jag och orienterade med Emmi och pappa. Det gick bra, kanske lite väl högljutt, jag och Emmi har en tendens att göra ljud ifrån oss då man håller på att falla eller dylikt, något som inte är så ovanligt att göra då man springer i skogen. Vi hade iallafall roligt och tog oss genom banan. Sen åkte jag vidare till Terjärv, där åt jag och Jonas glass och kollade Eagles. Idag har vi varit ute, spelar fotbollstennis, ätit glass (igen) och jag har varit på träning. Imorgon har jag inga planer (sällan haha) och jag planerar att vistas i solen en hel del, om huden tillåter det vilket den knappast gör hehe.

IMG 7733Två bilder med två favoriter <3 

En sak som jag ju måste uppdatera er om är ju kattungarna <333 De har växt och är nu busiga och springer runt. Smälter, kan sitta och titta på dem hur länge som helst. Så nedan finner ni en bildbomb av kattungarna. 

IMG 7730

<333