HEADER SEVENDAYS

FÖRRA VECKAN

Skrivet av Antonia Svenlin 20.09.2019 | 0 Kommentarer

I skrivande stund sitter jag i bilen med mamma och pappa påväg mot Vörå och Vasa. Vi ska hämta min lillasyster Alva från ett läger och sedan köra vidare till Vasa. Idag har jag hunnit träna, styrketräning var på schemat idag. Jag har inte styrketränat på säkert över en månad och jag kände mig sååååå svag och det gick allt annat än lätt. Menmen, kan ju bara gå uppåt härifrån! Igår var det lördag och jag var på match med Myran, vi vann! Sen skyndade jag hem, duschade och böt om för att sen åka tillbaka till Nedervetil. Denna gång var det inte för fotbollens skull utan vi var några tjejer som träffades, åt tacos och bara hängde. Riktigt mysig och rolig kväll. 

97E84F85 B191 42B0 A6B2 BBE155E43EE1

I fredags började dagen med en grupptimme där vi skulle börja med ett grupparbete. Just nu har jag tre grupparbeten på gång så det är svårt att hålla reda på vad som hör till vilken kurs och vilka jag jobbar med. ett arbete lämnades iallafall in i fredags så det känns skönt att ha ett inlämnat. Dock startar en ny kurs imorgon och vi kommer få ett nytt arbete i en annan kurs så det är full rulle hela tiden. Men det stör inte mig, tycker ju om när det händer mycket. Efter skolan hängde jag i stan med Sylva en stund innan jag cyklade hem med Jonas. Vi packade sedan ihop och bilade hemåt mot Kronoby. Jag hade matchförberedande träning på kvällen i ösregnet :-) Härligt. Det var en dyblöt och iskall Antonia som hoppade in i duschen. Sen hade vi fredagsmys framför Fångarna på fortet. 

E709170B FA6C 412A BA09 F9B137A56856

Mycket mer än så har inte hänt. Nu har jag en skolvecka framför mig. Inga speciella event eller evenemang så det känns skönt med en "vanlig" vecka. Förkyld har jag också blivit, igen. Men det är ju inget nytt. Så ska försöka bli frisk nu, önska mig lycka till vetja! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar