HEADER SEVENDAYS

JULKÄNSLOR, EVENEMANG & SKOLARBETE

Skrivet av Antonia Svenlin 10.11.2019 | 0 Kommentarer

Ännu en vecka har gått och det är söndag idag. Jag har haft ganska fullt upp denna vecka så jag har inte haft mycket tid över för bloggande. Jag har tre skrivuppgifter som ska lämnas in nu i novembermånad. I måndags hade jag en föreläsning i en ny kurs som heter Didaktik. Sen hängde jag med Christa och Sylva en stund innan jag träffade Tandem-gruppen på ett café.

Tisdagen startade jag med ett crossfit-pass och cyklade sen till skolan för två lektioner. En i pedagogisk sociologi och en finska lektion. På kvällen hann jag och Sofia vara på ett WSCore pass. Det var ju allt annat än lätt om man säger så, men otroligt skönt att träna bålen igen. Efter träningen kom Annie och hälsade på. Hon är verkligen guld värd, sååå gullig vän och vi hade superkul <3

6AAC85CB 2BA9 46CA 933E 71A8C8B57248

I onsdags hade jag två lektioner i musik, en gitarrlektion och en vanlig. Sen gick jag, Sylva och Christa till Espresso House där vi satt och skrev på några skoluppgifter. På kvällen tog jag det riktigt lugnt och kollade serie, tränade och åt middag med Jonas.

I torsdags hade jag full dag, jag hade ett seminarium på morgonen fram tills lunch. Sen hade jag en finska lektion i två timmar på Vaasan Yliopisto med Tandem grupperna. På kvällen hängde jag med mina kompisar, vi hade superkul!

5656901D E39A 4DE9 9792 82CF5C6F93DF66C358A6 480F 4E30 9534 C24E496F370Ashare 3DCDA654 3C85 4C23 9BF9 FC2BAB104243

Hur fina vänner har inte jag då? <333

Fredagen var också full av program, hann knappt sätta mig ner. Jag hade skola från 9-15:30, den sista "lektionen" var ett teaterbesök. Teatern var på finska och var lite konstig men ändå helt okej. Trodde att jag inte skulle fatta nånting men det gick ändå helt okej att förstå vad de sa. Sen åt jag middag med mina kompisar på Pikku Quattro. På kvällen skulle vi på ett evenemang med temat sport. Vi var boxare allihopa och hade en superrolig kväll. 

IMG 2537

Jag kom hem med buss igår och cyklade till busstationen med en stor väska, på cykel, i snö. Det hade kommit hur mycket snö som helst och trottoarerna var allt annat än plogade. Tror det tog mig en halvtimme att komma dit. Det gick inte att cykla då det var uppförsbacke för då slirade bakhjulet och det gick inte framåt. I nedförsbackarna vågade man inte åka snabbt för då kunde man hamna i ett spår och falla. Usch, det var hemskt. Aja, kom mig iallafall hem och tog det lugnt hemma med familjen. Vi hann binda julkransar som Alva ska sälja för sitt fotbollslag. Det var supermysigt och jag fick sån julkänsla. Snart hörni!!!!! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar