HEADER SEVENDAYS

OM MINA STUDIER

Skrivet av Antonia Svenlin 21.09.2019 | 0 Kommentarer

 Jag har börjat studera nu! Det har hänt såååå mycket senaste tre veckorna så jag knappt hunnit med själv. Jag har då börjat studera till klasslärare. I början var jag ju lite osäker om det var det jag ville studera. Men nu när det börjat tycker jag det är riktigt intressant och jag trivs superbra. Om det är lärare jag vill vara sen senare vet jag inte, men just nu tänker jag nog vara kvar på den linjen. Vi har hunnit starta tre kurser hittills. De är alla tre väldigt olika men intressanta och roliga. Det är skönt att äntligen göra något på dagarna och faktiskt lära sig lite igen. Har ju haft "sommarlov" sen mars så jag började bli väldigt trött på det. 

IMG 0775

September är här, vilket betyder att hösten också börjat. Bilden ovan är tagen från vårt nya utehus i Kronoby som pappa byggt nu under sommaren. Tyckte ljuset var så fint så var tvungen att ta en bild. Under de här tre veckorna som studierna hållit på har jag lärt känna såååå många nya kompisar och trevliga människor. Har hittat ett litet tjejgäng som jag trivs mycket bra med. Första veckan var en så kallad studieorienteringsvecka där vi fick supermycket information. Vi träffade vår klass och våra tutorer visade oss runt på Academill. På kvällarna hade tutorerna program åt oss. Bland annat picknick, statsrundvandring och tävlingar. Jag tyckte att det var en rolig vecka, var heeelt slut då jag kom hem till Kronoby. 

Andra veckan inleddes kurserna och det började "på riktigt". Jag och Jonas flyttade in på måndagskvällen. Vasa Campus Festival ägde rum den fjärde september så då var vi på torget och lyssnade på de som spelade. Mer än så har inte hänt hittills. Ja, vi hade gulisintagning i måndags men tänkte skriva om det i ett annat inlägg! Nu ska jag läsa lite om pedagogikens psykologi och tagga till match. Har fotbollsmatch ikväll så behöver tagga till lite inför det. Bjuder på en fotbollsbild matchdagen till ära!

share 174670D4 A82C 4686 96A3 B4800AD32CFE

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar