HEADER SEVENDAYS

SISTA JANUARI?

Skrivet av Antonia Svenlin 31.01.2020 | 1 Kommentarer

Idag är det fredag och januaris sista dag??? HUR har det gått så fort. Känns som om det var november typ i förrgår haha. Aja, denna vecka har varit lite lugnare än förra, men jag har ändå inte riktigt hunnit uppdatera bloggen så mycket som jag skulle vilja. Sen så händer det inte jätteroliga och intressanta grejer i mitt liv just nu men ändå.

Veckoslutet gick snabbt som vanligt. Jag var på två träningar med Myran, träffade Annie på en kaffe, vi kollade Jaros Suomen Cup match i Tellushallen och sen hängde jag med familjen. Det var typ allt jag gjorde under veckoslutet, väääldigt händelserikt haha.

 E8B3B0A9 9C3F 4A55 8D6B 73925344DD0B

Iallafall började veckan med två föreläsningar, kvällen spenderade jag med Jonas framför Gåsmamman. Riktigt mysigt och skönt med en lugn kväll (dock är alla mina kvällar lugna men aja). 

I tisdags hade jag lång dag, började 8:30 och slutade 15:30. Dagen bestod av språklektioner och två föreläsningar. Inte mycket mer än det, gick hem efter skolan och spenderade resten av dagen med skolarbete och Friends. Jonas åkte hem till Kronoby på träning så jag var ensam resten av kvällen. Ganska skönt att få vara ensam och ha lite egentid. 

885286BA A54F 471C BA77 531D2601C370

I onsdags började dagen med en musiklektion. Vi spelade i band vilket var superkul! Vi fick prova spela trummor, bas, elgitarr och keyboard. Riktigt rolig lektion. Sen hade vi två mattelektioner och efter dem var dagen slut. Jag traskade hemåt och hann göra lite skolarbete innan jag drog på träning med Sofia. Vi provade ett nytt pass på gymmet, ingen hit om man säger så. Men vi hade roligt ändå.  Efter passet sprang vi på löpbandet en stund innan vi gick hemåt. Igår hade jag sånglektion, en modersmålstimme och sista finskalektionen för kursen. Finskakursen har varit väldigt krävande och vi har haft många uppgifter så det känns väldigt skönt att den är avklarad. Efter skolan åkte jag och Jonas till några butiker och hämtade pizza på vägen hem <3333 Vi åt pizzan hemma och kollade några avsnitt av Gåsmamman innan vi åkte och kollade en ishockeymatch. 


Idag har jag haft en lektion i Finska och främmande språk, skulle egentligen ha en lektion till idag men blir tvungen att skippa den då jag måste hinna hem på träning med Myran. Imorgon bär det av till Kuopio på Suomen Cup match mot KuPs! 

Kommentarer

  • Ronja Strömvall 31/01/2020 7:04pm (6 månader sen)

    Gåsmamman är SÅ bra! Håller också på se den för tillfället och ska strax börja på säsong tre! :)

    • Antonia Svenlin 03/02/2020 10:12am (6 månader sen)

      JAA, är heelt fast i serien!! :)

Skriv en kommentar