HEADER SEVENDAYS

SISTA VECKAN INNAN JULUPPEHÅLL

Skrivet av Antonia Svenlin 10.12.2019 | 0 Kommentarer

Det är ny vecka och redan tisdag. Tisdagen firade jag med at sova lite för länge så jag fick väldigt bråttom imorse, inte nog med att jag var försenad så var låset på min cykel fastfruset så jag fick låna Jonas cykel istället. Jag har haft en finskalektion idag, jag har ätit lunch med Emma och nu sitter vi och gör skoluppgifter. Jag har gjort klart alla finskainlämningar så det känns skönt. Efter att jag skrivit det här inlägget ska jag fortsätta skriva på min sociologi essä. Om ungefär en timme har jag en didaktiklektion och sen är skoldagen slut. Jag är fortfarande sjuk, eller ja förkyld. Hade feber igen igår så det verkar ju inte vara på bättringsvägen. 

Jag hade en ledig dag igår vilket passade bra med tanke på att jag hade feber. Jag hann iallafall skriva en hel del på min essä, jag hann färga mina ögonbryn och internetshoppa lite hehe. Sen då Jonas kom från skolan åt vi middag och kollade en hel del avsnitt av Gåsmamman. 

C92FB31C 4B12 4C2D BFB4 704C26E20C64

I veckoslutet tog jag det lugnt och försökte bli frisk, det gick ju sådär. Jag skrev senast i fredags på kvällen. I lördags var jag ute på en promenad, kollade serier och skrev på min essä. Jag umgicks med Lussan <333 en hel del då resten av familjen var i Lappland. På kvällen sen kollade jag Kronans ishockeymatch tillsammans med Jonas och sen gjorde vi inte mycket mer den kvällen. 

Söndagen började jag med att dra redskapsjumppa på dagen. Sen packade jag, slog in julklappar <3333 och åkte till Vasa med Jonas. Mer än så har inte hänt de senaste dagarna. Jag får snart jullov, har två dagar kvar i skolan och sen är jag ledig en HEL MÅNAD. Ännu bättre är att Emmi kommer hem på lördag!!!!!!!!<33333333 Längtar sååååå mycket efter henne, ska bli supermysigt att få vara med henne så länge. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar