HEADER SEVENDAYS

SPORTLOV

Skrivet av Antonia Svenlin 25.02.2020 | 0 Kommentarer

Idag är det tisdag och första dagen av mitt ”sportlov”! Jag var i skolan igår, hade två föreläsningar och gjorde ett grupparbete. Innan skolan var jag på gymmet och gjorde ett benpass, skönt att träna på morgonen så har man resten av dagen och kvällen ledig. Idag har jag inte gjort nånting. Sov länge, har kollat serie och Youtube, varit på en promenad och ätit lunch med Jonas. Nu sitter jag i bussen påväg hem till Kronoby. Idag ska jag träna, intervaller och styrka står på schemat idag. Sen ska jag invänta familjen som är på väg hem från Vuokatti. 

9634EDD0 B2BE 4529 8E0A 4BD0D99B70B7

Veckoslutet gick i ishockeyns tecken. Jag var på tre??? ishockeymatcher på två dagar. Vem är jag ens. Ni som känner mej vet att ishockey inte är något som intresserar mig speciellt mycket. Men i rätt sällskap är det faktiskt ganska roligt. I lördags var jag och kollade Jonas match tillsammans med Alva, sen kollade jag och Jonas Kronans första lags match. Efter min fotbollsträning i söndags, som för övrigt gick sååååå bra och var riktigt rolig, bestämde jag, Elin och Amanda att vi skulle kolla Kronans match på kvällen tillsammans. 

Nu ska jag snart stiga av i Kronoby och dra iväg på träning. Imorgon har jag inga andra planer än att spela badminton med familjen. Ska bli jätteroligt!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar