HEADER SEVENDAYS

TANDEM & TRÄNING

Skrivet av Antonia Svenlin 01.11.2019 | 0 Kommentarer

Idag e de freeedag och ännu en skolvecka är förbi. Jag sitter i soffan i lägenheten och har precis lämnat in en uppgift i psykologi. Det var sista grupparbetet för den kursen så nu återstår "bara" en individuell essä. Natten som gått var allt annat än trevlig. Jag somnade runt elva och vaknade sen 4:09 och somnade inte om före efter sju. Sjukt irriterande och framförallt frustrerande att bara ligga i sängen och blunda men inget händer. Speciellt då jag redan sovit en bra stund. 

I måndags hade jag en föreläsning i pedagogisk sociologi. På kvällen var jag först på ett danspass och sedan provade jag och Sofia på att vara på Bodybalance. Det var speciellt, en blandning av yoga, styrka och balans. Jag kände mig väldigt lugn efteråt så det är ju alltid något. I tisdags cyklade jag till skolan runt 11, åt lunch med några kompisar, hämtade sedan våra halare som kommit och sen hade jag en finskalektion. Slutade 16 så skyndade hem, åt middag och cyklade till gymmet där jag och Sofia var på bodypump igen. Denna gång gick det lite bättre och pikulite lättare om jag verkligen inbillar mig. Hade inte lika ont i musklerna som förra veckan. Men var heeeelt slut efteråt vilket alltid känns lika skönt.

345DA5DB 96D7 4474 A8FE 0A8D8FFF64E1

Onsdagen startade jag med en musiktimme, följt av lite finska uppgifter och psykologiläsande. Runt 13 gjorde jag en styrketräning på gymmet. Det gick ganska tungt efter tisdagens bodypump men fick ändå ett ordentligt pass gjort! På kvällen åt jag och Jonas popcorn och kollade Solsidan, mys! 

Igår började jag först 14:15 så på förmiddagen pratade jag med Sylva och Christa på facetime samtidigt som vi jobbade på vårt grupparbete i psykologi som jag lämnade in idag. Vi hann också prata om annat än psykologi såklart, har alltid roligt med dem <3 Finskalektionen igår var lite annorlunda, vi hade tandem-träff med Vaasan Yliopisto. Vi har ett samarbete med dem och har nu en tandemgrupp som vi ska jobba tillsammans med under kursen. Vi ska öva att prata finska med dem och de ska öva på sin svenska. Så vi hade olika diskussionsövningar. 

C0194475 034E 44AF 97DA D5B38DB1A116

Idag väntar redskapsgymnastik hemma i Kronoby följt av fotbollsträning med Myran på kvällen!

Myran spelar också sin sista och avgörande ligakvalmatch imorgon. Kom med och heja dem till en seger vetja! I Kipparihallen, Kokkola klockan 15:00 <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar