HEADER SEVENDAYS

VECKOPLANER

Skrivet av Antonia Svenlin 04.11.2019 | 0 Kommentarer

Måndagkväll. Jag sitter hemma i lägenheten och har gjort lite skoluppgifter och ätit middag. Jag tänkte dela med mig av mina veckoplaner och eftersom måndagen är så gott som förbi skriver jag först lite kort om den. Jag började 12:30 idag så jag fick ha sovmorgon. Vi hade föreläsning i en ny kurs idag och jag tyckte den var ganska intressant. Efter föreläsningen gick jag, Sylva och Christa in till centrum där vi traskade runt i några klädbutiker och sånt kul. Sen klockan fem hade jag träff med Tandem-gruppen. 

A300383D E692 45B5 A772 DF3E592F84DD

Tisdag

Jag har två grupptimmar på dagen så jag kommer göra en träning på morgonen och sen efter skolan ska jag med Sofia på bodypump igen. Ska bli roligt, hittills är nog bodypump mitt favoritpass på gymmet. Sen ska jag skriva lite på en essä och troligtvis kolla Paradise Hotel. 

Onsdag

Onsdagen rivstartas med en musiktimme följt av en träff med vår egenlärare. Jag ska fortsätta skriva på min essä och göra lite andra skolarbeten på eftermiddagen. Sen på kvällen ska jag göra någon form av träning, vet inte ännu riktigt vad jag ska hitta på men troligtvis ett grupp-pass eller egen styrketräning. 

Torsdag

Vi har ett seminarium med folkhälsan på morgonen och sen på eftermiddagen har jag en finskalektion. På kvällen har jag, Sylva och Christa planerat att träffas, vad vi hittar på vet vi inte ännu men det brukar bli superkul vad vi än gör <3

Fredag

Jag har lektioner från 9-15:30, eller ja den sista är ett teaterbesök så det räknas ju inte riktigt som en lektion. Vi ska på en finskspråkig teaterföreställning så vi får ju se om jag förstår nånting. På kvällen ska jag på ett evenemang med mina kompisar!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar