bloggheader6

Ba ta det lugnt.

Skrivet av Caroline Eriksson 27.10.2017 | 1 Kommentarer

Skulle jag inte ha lågt blodtryck från förr, hade jag säkert behövt börja äta blodtrycksmedicin igår.

Hade som velat sova bort hela dagen när jag insåg på morgonen att det fortsatt snöa under natten, och nu var ett winter wonderland utanför fönstret. Med det så menar jag så tjock och oskottad snö att grannarna slirade för fulla muggar på parkeringen, och inte med meningen.

 

Katten Mohicana, som ogillar snön lika mycket som jag, verkar ha glömt man kan göra sina behov i snön. Så medan grannen fortfarande slirade på parkeringen och försökte få loss bilen, stod jag bredvid en kissande katt i oplogad snö och sjöng hejaramsor till henne. ”Duuuuuukti kisse!”.

Oj vad hon kommer att älska att flytta till huset när katterna får bara vara inne och ha KATTLÅDA, tills de blir bekanta med nya hemmet.

 

Första vinterdagen är värst. Dessutom har jag gått och skapat en rädsla över vinter och att köra bil, efter att ha kört i diket två år. Trots att jag mest bara glidit lugnt ner i diket, men det är onödigt ändå. Men jag fick ta och djupandas igår och bestämde mig för att ba ta det lugnt.

Istället för att stressa att min bil med sommardäck vägrade röra sig för att fara till arbetet, så var kollegorna snälla och hämtade upp mig. Fredrik var en älskling, som alltid, och bytte till vinterdäck på min bil medan jag arbetade, och hämtade upp mig sen.

 

Och vet ni vad? Man hinner med exakt lika mycket om man tar det lugnt. Nästan mer, och blir ändå klar med allt i samma tid. Det är som onödigt att bara tuta och köra, samtidigt som man har hjärtat i halsgropen.

 

Så gårdagens lärdom var att ta det lugnt, andas och att det är helt okej att köra 30 på dåliga vägar. Blir någon stressad är det deras problem.

 

 

Ta hand om er idag. Ni är värdefulla.

 

IMG 9119

 

Det här var min frukost igår, chiapudding med äppel- och mangomos. Skulle jag vara en bebis, skulle jag vilja att den där äppel- och mangomosen var det första smaklökarna skulle få uppleva.

Kommentarer

 • Irriterad 27/10/2017 1:03pm (5 år sen)

  NEJ, är INTE Ok att kör 30 på dåliga vägar! klarar man inte av att hantera sitt fordon i dåligt väglag kan man ta taxi eller buss!

  • Caroline Eriksson 27/10/2017 1:11pm (5 år sen)

   Oj. Trots hur irriterad detta verkar göra dig, så kommer jag ändå aldrig att köra hårdare än 30 på oplogade skogsvägar. Det skadade ju ingen.
   Ha en fin helg!

Skriv en kommentar