bloggheader6

Det finaste DIY jag har.

Skrivet av Caroline Eriksson 30.10.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Som liten pysslade jag mycket med min mamma. Pysslade, som idag kallas DIY. Do it Yourself. Jag pysslade kläder och hus till mina dockor. Jag pysslade halsband, armband och riddarkläder. Det fanns alltid något att pyssla, för fantasin tog inte slut.

carro diy 1Ett av de första DIY jag gjorde. Caroline, 5 år. 

 

Och än idag så fortsätter jag att pyssla, även om det är i mindre utsträckning.


Det här tycker jag om att pyssla med:

Nuförtiden tycker jag om att pyssla sånt jag har anvädning av, speciellt till hemmer. Här är min kategori med DIY's där du kan hitta allt från mönster till torgvantar, bröstkrukor, sågbockar och bord av lastpallar.

Mitt bästa DIY-tips:

Ha tålamod, se vad du har hemma som du kan återanvända och ha roligt. Att pyssla ska vara ett sätt för dig att koppla av, och därför är det onödigt att stressa i onödan eller lägga ut mycket pengar på ett DIY.

Ett pyssel alla borde göra:

Kaffemuggen du får se här under. Som jag redan skrev så pysslade jag och mamma mycket när jag var liten, och jag är så tacksam att hon sparat muggen till mig, för denna kommer jag att ha med mig hela livet. Så har du ett barn, eller planerar i framtiden att bli förälder, PYSSLA EN MUGG MED BARNET. Det är så uppskattat senare i livet.

Min favorit DIY-blogg:

Läser inga DIY-bloggar.

Det bästa med att pyssla:

Man får pausa, pyssla och ba låta fantasin flöda. 

Det sämsta med att pyssla:

Att städa upp efteråt.

En DIY-julklapp jag kan tips om:

Nu vill jag ha era tips! Själv skulle jag virka grytlappar, som är enkelt och fint. Men lite sådär halvt tråkigt. Jag vill gärna att ett DIY ska vara lite speciellt och vackert. 

Här hittar jag inspiration till pyssel:

Pinterest. Det är bara att skriva in DIY och välja och vraka bland alla vackra bilder.

 

carro diy 2
Ett DIY jag aldrig kommer att kasta. En kaffemugg som jag fått rita på.

Kommentarer

 • Nina Överholm 31/10/2017 1:22pm (5 år sen)

  Vilken snygg katt! Kunde ju bra finnas på nån rockig poster ;) Och ja! att städa upp är ju faktiskt det värsta med pyssel.
  Önskar jag hade nåt superdupertips på en diy-julklapp, men tyvärr har jag inte kommit på nån än... Mindre än två månader kvar till julafton!

 • Eva 01/11/2017 8:37pm (5 år sen)

  Jag vet inte om det är ett sånt tips som du väntade dig men förra julen fick jag iaf en "brownie in a jar"-julklapp, d.v.s. man blandar alla torra ingredienser till en browniesmet (mjöl, socker, kakao, chokladbitar osv) i en burk och sen skriver man resten av receptet (att tillsätta smör/vatten/olja och hur det ska gräddas) på en fin lapp! En väldigt enkel och god julklapp som är mysig att få (;

  • Caroline Eriksson 01/11/2017 10:45pm (5 år sen)

   Det är just precis såna där julklappstips jag ville ha! Så personliga samtidigt som de ger personen glädje som får den. TACK! <3

Skriv en kommentar