bloggheader6

Förändra omvärlden eller sättet du ser på omvärlden.

Skrivet av Caroline Eriksson 30.10.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Ny vecka, ny design i min Bullet Journal. Jag finner det fascinerande att arbeta med vattenfärger, och för första gången har jag provat det i min bujo. Det blev perfekt. 

 

BulletJournal vecka44 1

 

Jag ritade denna design i mitten av förra veckan, och igår såg jag på en film som passar till designen. "Passengers" från 2016.

Förutom att det blev lite väl romantiskt för en minut för min smak, så älskade jag filmen. Det är en sån film som får en att tänka, känna och vilja ha mer. Som faktiskt har kloka saker att säga, istället för att bara vara action och klyschor om vartannat. En av de klokaste meningarna var:

 

"You can't get so hung up on where you'd rather be that you forget to make the most of where you are."

BulletJournal vecka44 2

 

Det är så lätt att man glömmer bort att göra det bästa av det man har nu, när man längtar till något annat. Vare sig det är ett inflyttningsdatum, en beräknad födsel eller bara en ny dag för att den man upplever nu inte är den roligaste. 

 

Om det är så att du just idag inte känner dig fullständigt nöjd med tillvaron, vad är det i framtiden som får dig att må bättre? Är du riktigt hundra procent säker på att framtiden är det som får dig att må bättre? 

Inte för att vara pessimist, men den enda förändringen som gör någon äkta förändring, är den du gör inom dig själv. Att göra valet att inte bara förändra omvärlden, utan hur du ser på omvärlden. Känslan du har inom dig är oftast den som följer med, trots att du befinner dig på en annan plats i världen.

 

Du kan idag göra valet att längta till morgondagen, eller göra det bästa av den dagen du har nu. 

Kommentarer

  • Nathalie 30/10/2017 1:20pm (5 år sen)

    Kloka ord, åter engång <3 Finns filmen på Netflix föresten?

Skriv en kommentar