bloggheader6

Inga snuskgubbar spelar biljard.

Skrivet av Caroline Eriksson 12.03.2019 | 0 Kommentarer

Dagarna passerar, en dag åt gången, och jag njuter för fulla muggar. Det gör liksom inget att det blev en full vinter utomhus igen, eller att det fortfarande känns långt till en ordentlig vår och sommar. Jag har det bra. Just nu, och här. Och jag tar gladeligen en dag åt gången.

 
Först hade jag tänkt, liksom förra veckan, att den här veckan skulle bli veckan jag pausar lite grann. Av samma orsaker som förra veckan så har jag fortfarande mycket jag vill skriva om, men få saker jag vill dela med mig av. Jag vill inte heller skriva något, "bara för att".

Och än en gång så känner jag behovet av att blogga, fem före jag är redo att släppa taget.

 

Det här är i alla fall lite vad som hänt de senaste dagarna.

 

blogg 1

blogg 2

Vår stringhylla med växter och bilder på oss.


Fredrik måste vara den enda på planeten som fortfarande använder programmet ”paint” när han ska fixa till en bild eller så. Han är för övrigt också en av de få som får en bild att se snygg ut i paint.

 
Vi firade ingen kvinnodag förra veckan, för vad är det att fira att var tredje kvinna har upplevt våld i ett parförhållande, eller att 50 000 kvinnor i Finland utsätts för sexuella trakasserier?

 
Regeringen och vårdreformen föll, och det firade jag. Tills jag kom fram till att det säkert finns maktgalna politik-gubbar kvar som inte har ett hum om något, och att allt som den förra regeringen ställde till med, måste någon nu städa upp.

 

blogg 3

blogg 4

Är tacksam för att jag fick allt att gro, och får fina och starka växter.


Mina odlingar växer och mår bra. Jag har planterat om vissa av plantorna ännu en gång, för att ge dem mer rum att växa sig starka vid.


Igår hade jag hand om Sevendays insta-stories, och bjöd på en husvisning. Är hemmet något du skulle vilja se mer av här på bloggen?

 

blogg 5

blogg 6

Hem och inredning, är det något du vill se mer av på bloggen?


Och samtidigt var gårdagen första dagen på evigheter som jag ska försökte mig på att göra glutenfri lasagne. Minns första gången jag gjorde lasagne, och en bekant som kom på besök frågade mig om jag gjort pizza. ”Bränd pizza”.

Det jag lagade igår var så långt ifrån bränd pizza man kunde komma. Jag vågar till och med säga att jag är duktig på att laga lasagne. Den var god.

 
Jag har börjat spela biljard. Över internet. Lugnaste så.

Är inte så speciellt bra på spelet, men man behöver ju inte vara bäst på allt heller. Huvudsaken är att man har kul. Jag får spela med människor från hela världen, och har insett att detta biljard-spel är mycket populärt i Indien.

Något annat som är positivt med spelet, förutom att jag får ett tidsfördriv och något att lägga tankarna till, är att man inte kan chatta med varandra.

Det finns några förvalda fraser man kan använda sig av, som ”Good luck”, ”Well played”, ”Thanks” och ”Oops”.

 

Men det är det. Och det är skönt. Jag har hunnit spela betapet tidigare, och även där lyckats råka ut för snuskgubbar som skriver snusk. Bättre då att få koncentrera sig på spelet och ha kul.

  blogg 7
Skönt att få blogga igen. 

 

Och det var den uppdateringen från mig.

 

Hur har du det?

Vad vill du se på bloggen?

 

Skriv en kommentar eller en liten hälsning, så blir det lättare för mig att skriva, när det känns som att inspirationen är ett minne blott.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar