bloggheader6

Loppisbesök vid Bygdegården.

Skrivet av Caroline Eriksson 31.10.2017 | 0 Kommentarer

I söndags vaknade jag extra tidigt, på grund av vintertiden, trots att jag sovit längre än vanligt. Men tack vare vintertiden (nu kan vi sluta vrida och vända klockorna) så var jag extra energifylld, och behövde inte tänka länge innan jag svarade "JA! När far vi?" när en vän skickade och frågade om jag ville med på loppis till Malax.

 

loppis 1

 

Det var alltså vid bygdegården, Malax UF, där det var loppis på gång. Det är tydligen julmarknad där 2 december, och om jag är ledig är jag högst troligen på väg, för jag vill köpa stickade strumpor. För det var det enda jag saknade från söndagens loppisbesök.

 

Jag kan sticka, men har varken tid eller ork att göra det nu. 

 

loppis 2

 

Det var flera bord med mycket gott och blandat. Märktes dock vem som hade mer loppislycka av utbudet, och det var min vän småbarnsförälder. Barnkläder i alla storlekar, amningströjor, amningskuddar och böcker om föräldraskap. Jag gav nästan upp hoppet innan det lossnade, och jag hittade annat än barnrelaterat.

 

Bara man kommer lite igång med att våga hitta fynd och öppnar sina sinnen så hittar man alltid något. Det du ska se härnäst är vad jag kom hem med. 

 

loppis 3

 

En byxdress med djup v-ringning vid bröst och rygg och virkat band i midjan. Så jäkla snygg. Dessutom har den fickor, så jag kan gå runt med händerna i fickorna och se cool ut. 4 euro.

Sittpuffen, som för övrigt också är ett av de bästa loppisfyndet någonsin för två euro, är fortfarande med. Den väntar ba på att få flytta till huset och fungera som den perfekta inredningen.

 

Mr Fantomen är inget loppisfynd, utan ba nöjd.

 

loppis 4

 

Det här var det som fick igång min glöd till att fynda. En träningsjacka med varmt tyg inne och tyg som håller bort vind och kyla på utsidan. 1 euro. Jag behövde en sån, eftersom min förra blev totalförstörd av polyuretan i våras.

 

loppis 5

 

Och den här vackra vasen som nu är min sticklingsvas. Jag tycker om mörkt glas, och tydligen tycker även växter om det. 1 €.

 

loppis 6

 

Det är för övrigt min vackraste gullranka som jag fick på posten som bor i den nu. Den fick som aldrig några rötter i jorden, men dog ändå inte, så jag flyttade över den i vatten. VIPS så var det rötter och den fick flera nya blad. 

Jag ska låta den få lite mer rötter innan den får flytta till en vacker kruka.

 

Så det var det. Tre loppisfynd som jag kommer att ha användning av.

Vad är ditt bästa loppisfynd?

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar