bloggheader6

Nyårslistan

Skrivet av Caroline Eriksson 30.12.2015 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Näst sista dagen av året började lite kaotisk med att jag för första gången på över fem år sov längre än meningen. Var på plats vid arbetet 4 minuter efter att jag vaknat och hann i god tid, men ändå känns det som att jag inte riktigt varit med idag. Därför orkar jag inte lägga energi på mer än en nyårslista idag.

 

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Mycket! Började året med att ensam åka ner i parkeringsgrottan i stan och klarade det galant utan att tappa bort mig, bilen eller krascha in i andra. Fann menskoppen och är glad att slippa köpa bindor och tamponger.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Verkade bli en liten babyboom i byn och flera bekanta har fått bebis, samt en nära släkting som fick världens gulligaste baby. <3

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat och hyperventilerat över "små" problem (för mig) som ändå fixade sig i slutändan.

 

IMG 1701

 

Dog någon som stod dig nära?

En släkting dog.

 

Bästa minnet från 2015?
Min och kärlekens mini-semester till Björneborg.

 

Bästa köpet?
Trodde det var glasögonen, men verkar som att de köpte jag 2014 så inte undra på att jag drömmer om ett par nya bekvämare bågar nu, i annan stil. Kanske ni har tips på var man kan köpa billiga bågar? :-)

Har överlag köpt lite materiella ting i år, utan lagt mest pengar på mat. Men nåt jag köpte i år så var Mr Fantomen's superman-dräkt.

 

http://www.youtube.com/watch?v=t-m19MPoie8

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det finns mycket och många som gör mig glad dagligen. Jag är lätt att överraska och glädjer mig över det mesta i mitt liv.  Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare. Kan bero på att jag verkligen gav mig in på att njuta av livet och mig själv, och att framförallt välja glädjen. Något utifrån kan inte göra en glad, utan det är en själv som väljer glädjen.


Favoritprogram på TV?

Walking Dead!

 

omgwd


Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016?
Miljonvinsten på lotto som skulle ge oss möjligheten att skaffa vårt drömhus. Saknade också lugnet i omvärlden. Önskar att alla skulle kunna leva i frid med sig själva och andra, inte vara så fördomsfull och snabb att anta och anklaga människor de inte känner. / med vänliga hälsningar Miss Universum.

 

Vad ser du mest framemot med år 2016?

ALLT. Varje dag är ett nytt äventyr. <3

 

BLOGGHEADER

Kommentarer

Skriv en kommentar