bloggheader6

Störst av allt är kärleken.

Skrivet av Caroline Eriksson 25.04.2017 | 0 Kommentarer

Oj oj, med det här livet. En tanke jag har tänkt mer än vanligt, den sista tiden, och vad är nu bättre är att fokusera på det fina i livet då? För har man några, eller åtminstone en, starka drivkrafter som får en att vilja se och gå framåt, då blir livet lite roligare och något lättare att hålla hårt om.

Det största för mig i livet är kärleken, och vad är nu finare än att det är kärlekstema på Sevendays och jag får en lista att fylla i?

 

 

Då känner jag mig kärleksfull:

Känner mig ganska kärleksfull dygnet runt. Vill leva mitt liv genom att vara så sann mot mig själv och andra, och behandla mig själv och andra med glädje och kärlek. 

 

Tre saker jag älskar:

Ba tre? Jag känner kärlek för så mycket! Fredrik, mamma, syskonen, svärföräldrarna, katterna, vännerna, kollegorna, solen, huset, småfåglarna... ALLT.

 

Det bästa med kärleken är:

Det beror på i vilket stadie av en kärlek man är i. I början är det bästa ovissheten och pirret i magen. Sen när det där pirret förvandlas till något annat, så är det kärleken och allt vad det innebär som är bäst. Det bästa är att jag har haft lyckan att finna en person som accepterar och älskar mig, som den jag är. Att vi lyckats utvecklas tillsammans och håller tillsammans i vått och torrt.

Att vi har valt varandra.

För kärlek handlar ju om att man väljer varandra, sist och slutligen. Man väljer att göra något tillsammans, på ett sätt som gör att man kan må bra och växa av det. Att man klarar av att ta sig igenom de roliga och mindre roliga stunderna av livet, och kommer igenom det starkare och mer trygga. Och håller om varandra. 

 

Det dåliga med kärleken är:

Det finns inget dåligt med kärlek. Är det dåligt, så är det något helt annat än kärlek.

 

Just nu är jag kär i:

Fredrik. Världens bästa Fredrik.

 

10997003 10152920211863880 2507491036024886326 n

Min bästa kärlekslåt:

Jag lyssnar inte på kärlekslåtar.

 

Så här känns det att vara kär:

Som nykär kände jag mig sjuk i magen, av pirr, allt skratt och att man inte kunnat prutta på en hel dag. Det var lite osäkert och härligt på samma gång. Man måste ju kasta sig ut från sin komforta zon och ge av sig själv.

Idag känns allt ba härligt. Har jag sjukt i magen, av orsaker som livet ger en, så är det tack vare Fredrik som jag blir lugnare och mer harmonisk. Han känner ju mig in och ut.

Fortfarande är jag (ny)kär och pirrig, efter sex år tillsammans.

 

En person jag vill skicka kärlek åt:

DU SOM LÄSER DETTA. Jepp, just du!

Brukar skriva kärleksmeddelanden på lindor, plåster m.m. på de jag vårdar, ba för att de och andra som kommer i kontakt med tejpen senare under dagen, ska få bli påmind om att känna kärlek.

Då brukar jag skriva så här, som texten nedanför, och det vill jag att DU ska ta till ditt hjärta NU.

 

 

DU ÄR VÄRDEFULL. HELT ALLDELES UNIK OCH UNDERBAR. DU ÄR KÄRLEK.


(och så har jag riktigt roligt, och plats, ritar jag dit en katt som säger ”mjau mjau”)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar