HE

1 BILD (nästan) VARJE TIMME

Skrivet av Emelie Svenlin 21.02.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag hade jag tänkt försöka mig på "En bild i timmen"-inlägget, och det lyckade sådär, vill jag påstå. Jag glömde bort mig några gånger under dagen, men det får räcka ändå, tänker jag. Bilderna är helt oredigerade och bara tagna i stunden, så nu ska ni få se hur min oredigerade torsdag har sett ut. Hihi.

Dagen började redan 06.45, men då var jag på tok för sömnig för att komma ihåg att ta bilder, så ni får frukostbilden från igår i stället, då mina frukostar hur som helst oftast ser exakt likadana ut. 

IMG 4362Denna bild är dock redigerad och Instagramredo, haha. 

07.39: Iväg mot bussen 10 minuter senare, så här var jag redo för klädombyte. 

IMG 4358

Jag tog bussen till kollokviemötet på Karl Johan 08.15. Vi var effektiva och jag lärde mig mycket, samt fick mer klarhet i fakultetsuppgiften och hur jag ska skriva den. Skönt! 

IMG 4365

Här glömde jag bort mig lite, för efter kollokvien, klockan 10.30, drog jag vidare till gymmet. Där var jag på två grupptimmar, Leg day och Total core. Svettigt och effektivt, ska jag säga er.

12.24: Här hade jag precis stigit av trikken och var påväg upp mot lägenheten igen, svettig och trött i både kropp och knopp. Det har förresten nästan blivit vinter här igen, efter några dar med helt bar asfalt?? I februari? Vart har jag kommit, liksom? 

IMG 4366

13.01: Väl hemma fixade jag en wrap med bönor och grejer som lunch. GOTT. Lunchen avnjöts framför ett avsnitt av Springfloden <3

IMG 4367

14.03: Dags för lite läsning av kjøpsrett. Inte mer än så. 

IMG 4370

15.01: Inte mycket förändrades under den timmen. Fortfarande kjøpsrett. Fanny hann dock komma hem, vilket ju alltid är trevligt. 

IMG 4371

16.21: Påbörjade skrivandet av fakultetsuppgiften i avtalsrätt. Det flöt på bra, speciellt med hallongodis som pepp. 

IMG 4372IMG 4373

Efter detta glömde jag bort mig igen, läste till halv sex, och sedan fixade vi middag. Det blev ris, fiskpinnar och stekta grönsaker. Gott, det också. I alla fall när man är hungrig. Vi hade en mysig middag, som alltid, och läste lite till efter det. Det går liksom lättare då man läser tillsammans med någon, man blir peppad på något sätt. Av att den andra också pluggar, haha. Jaja, efter det hade jag spa. 

20.01: Spa och chill. Välförtjänt. En inblick i en del av vår välorganiserade garderob med allt och lite till fick ni på köpet. Varsågoda. 

IMG 4377

21.14: Packning i full gång. Jag bestämde mig för en mindre väska då jag inte ska på tävling, utan hem, och där har jag ju egentligen vad jag behöver, så nöjde mig med lite packning. Ska ju trots allt bara vara hemma över veckoslutet. 

IMG 4378

21.43: Det sista av packningen, aka toalettgrejer och smink. Nästan allt nedpackat. Det ÄR svårare att packa till en vanlig helg, än till skidtävling?? Visste typ inte vad jag skulle ta med mig ens?

IMG 4379

22.10: Nu ska jag krypa ner här med mina gosedjur, kolla serie och sedan somna. I morgon ligger väckningen på 05.40. Mys. Jaja, det blir bra. God natt på er! <3

IMG 4380

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar