HE

3 DAGAR KVAR!!!

Skrivet av Emelie Svenlin 18.08.2017 | 0 Kommentarer

Idag är det fredag, och det betyder att det bara är 3 DAGAR KVAR tills vi åker till Oslo!!!! Vart har tiden tagit vägen? Allt har plötsligt gått så otroligt snabbt, känns som om det var igår jag och Elin lyssnade på Høyt over Oslo och drömde oss bort till den dagen vi skulle åka dit och nu är den snart här!!! Sjukt. 

DSC2

Idag har jag hittills druckit min frukostsmoothie och packat lite, medan jag lyssnat på några poddar. Just nu ser mitt rum ut som ett verkligt flyttkaos, det ligger grejer lite överallt (okej, det gör det alltid haha). Jag har i alla fall snart packat klart mina vardagskläder i en väska, så nu ska jag försöka få plats med jackor, träningskläder och skor i den andra väskan. Wish me luck, det lär jag behöva. Vill ju ha med ALLT, och det kommer absolut inte gå. Åh, så svårt att välja bort plagg. Vill ju inte. DSC00863DSC00861DSC00862Detta är min "kanske"-hög. Dessa plagg kommer alltså med bara om de ryms, och det hoppas jag innerligt att de gör. Denna hög blir dock bara större och större hela tiden, tyvärr. 

Resten av dagen kommer gå åt till mer packande, träning, matlagning (hehe, uppvärmning av rester rättare sagt) och sen ska jag träffa Fanny också. Antta kommer hem från Vörå kring tre, så henne ska jag också spendera tid med. Senare ikväll tror jag det bär av till Nykarleby en sväng för att kolla in Juthbackamarknaden och träffa lite vänner därifrån. Det blir skoj!

Nu ska jag ta tag i livet och få nån början på dagen påriktigt. Ha ett fint veckoslut och ta hand om varandra, hörni!

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar