HE

DET ÄR ÖVER!!!!

Skrivet av Emelie Svenlin 27.03.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag hade jag sista studentskrivningen och NU ÄR DET ÖVER!!! En underbar känsla, nu behöver jag inte se på gymnasieböcker ever again!! Tillbaka till socialt liv och mindre stress, det ska bli så skönt! Tänk, nu har jag sommarlov. Åh, kommer verkligen njuta!!

DSC 5289 2Sooooo happyyyyyy <3

Dagens skrivning var tyska, och om jag ska vara ärlig så kändes det hur bra som helst! Tror det gick riktigt bra! Sen kan man ju aldrig veta med uppsatserna och såna grejer, men har överlag en bra känsla efter dagens timmar i salen. 

Under denna stressiga period har jag dragit på mig en förkylning också. Är absolut inte förvånad alls, jag sa faktiskt till mamma redan innan skrivningarna började att jag helt säkert kommer bli sjuk innan sista skrivingen är över. Jag har haft känningar i halsen i två veckor nu, så har i princip bara väntat på dagen då det bryter ut ordentligt. Den dagen kom igår. Tror dessutom jag hade feber inatt, så har tagit mej igenom skrivningen idag med hjälp av min vän Burana. Min kropp är obviously inte alltför stresstålig då immunförsvaret rätt ofta sviker i situationer som denna. Jaja, förkylningen kunde kommit på värre tidpunkt, så det gör inte så mycket. Alla FM-tävlingar är förbi och nu också skrivningarna, så en liten förkylning gör inte lika mycket skada nu som den skulle gjort ifall den brutit ut för två veckor sen, *försöker se det positiva i saken*.

Idag ska jag bara ta det lugnt, kolla Gossip Girl och ligga i sängen. Känner att träning inte är något jag ska göra idag, med tanke på hur jag mår. Är helt täppt och huvudet dunkar som aldrig förr. Jaja, förkylningen stör inte så mycket egentligen, för jag är bara så glad över att skrivningarna är förbi!! Inget kan förstöra min glädje idag. Inget. Skrivningarna är äntligen förbi. Aaaahhh. Nu kan jag spendera tid på sånt som är kul och sånt jag VILL göra.

Bloggen

 

 

 

Kommentarer

 • Julia Holmqvist 28/03/2017 8:53am (4 år sen)

  ååh härligt och stort grattis till genomförda skrivningar! :)

  • Emelie Svenlin 28/03/2017 2:49pm (4 år sen)

   Jamen verkligen, tack så jättemycket fina du! :)

 • Amanda - FOTO 28/03/2017 11:18am (4 år sen)

  Så skönt att skrivningarna är över! Krya på dig <3

  • Emelie Svenlin 28/03/2017 2:40pm (4 år sen)

   Jaaa, helt underbart! Tusen tack snälla <3

Skriv en kommentar