HE

FINDINGS 2019

Skrivet av Emelie Svenlin 19.08.2019 | 0 Kommentarer

Nu är veckoslutet förbi, och det känns som om det blev höst över en natt? Hela helgen har spenderats på Findings, en festival i stil med Finlands Weekend Festival. Findings ordnades på Bislett stadion, endast några hundra meter från vår lägenhet (<3!). 

IMG 0621

I fredags spelade bland annat Martin Garrix, Tove Lo och Jax Jones. Vi drog till området kring fem, och trängdes med alla andra i en gigantisk folkmassa fram till tio. Det var galet kul, men på samma gång lite för mycket trängsel i mitten. Vi var rätt långt framme också, vilket märktes väldigt bra på hur man bokstavligen kastades från sida till sida. 

970791F3 714A 4AA2 B804 30B07CAA1144IMG 0619

Lördagen var, om möjligt, ännu bättre. Då spelade bland annat Jess Glynne, Tyga och Kygo. Och hörni. Kan vi take a moment för hur sjukt bra det var??? Tyga spelade redan vid sju, och då var det packat med folk. Det VAR så BRA. Påriktigt. I can't even?? Klockan 21.30 började Kygo spela. Det var magiskt. Magiskt är en underdrift typ? Det toppade alla förväntningar jag haft. När han satte sig vid pianot på scenen och spelade Firestone, DÅ var tårarna nära. Jag njöt något otroligt. Galen känsla. VÄRT

AfterlightImage 5Lyckorus

Nu har jag precis kommit tillbaka till lägenheten efter en löptur. Jag tappade bort mig, så den blev lite längre än planerat, men vad gör väl det? Dock inte så otippat att jag plötsligt befann mig nånstans bakom allt, då det här med lokalsinne aldrig varit en styrka. Hehe. Jaja, nu ska vi traska ner till butiken och handla lite mat och städgrejer, och efter det ska vi storstäda här. Känner att det behövs, så kan man börja hösten fräscht. Sen ska jag också sköta lite ärenden och förbereda mig inför skolstarten. Ikväll vid sex ska jag på favoritpasset Basisball Raw på gymmet. Kommer bli svettigt, men KUL!! 

Ha en fin vecka, så hörs vi <3

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar