HE

HEJDÅ SOGNE

Skrivet av Emelie Svenlin 15.06.2017 | 0 Kommentarer

Nu är lägret slut och vi har startat hemåt. Vi startade imorse kring klockan sju norsk tid, och borde snart vara i Sverige. När vi kört över gränsen blir det lunch vid Charlottenberg och sen fortsätter bilresan mot Stockholm. Båten avgår ikväll klockan åtta, och kommer sedan till Åbo halv åtta i morgon på morgonen finsk tid. 

Här i bilen ska jag försöka sova lite, är så otroligt trött men har väldigt svårt för att somna i bil. Nu har jag i alla fall ett helt baksäte för mig själv, så helt obekvämt är det inte. Jaja, sen när jag sovit (OM jag får sömn) ska jag kolla lite OITNB också. Nya säsongen är ju hääär nuu!!! <3

Igår gjorde vi två skidträningar uppe på fjället, och solen sken <3<3<3 Så otroligt skönt att skida!! Sista träningen hade jag kunnat skida hur länge som helst, det kändes så bra och det var så härligt. På kvällen städade och packade vi, och sen hann jag också gymnastisera lite ute med Julia och Jennie, haha. Skrattade så mycket att magmusklerna gjorde ont, typ. Bästa. 

IMG 7005IMG 7008

Lägret har varit riktigt lyckat överlag, om ni frågar mig. Träningarna har i det stora hela gått bra, och terrängen var ju perfekt. Vi har en bra grupp också, så det har verkligen varit kul. Nu ska vi fortsätta bila här och hoppas på att tiden går snabbt. Ha det!

Bloggen10

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar