HE

HELGUPDATE

Skrivet av Emelie Svenlin 19.02.2018 | 0 Kommentarer

Nu är måndagen här igen, och jag har hittills idag hållit en lektion. Nu har jag hålpass, så jag sitter i lärarrummet och dricker kaffe och tar det lugnt. Jag har precis rättat klart åttornas kemiprov och planerat sjuornas biologiprov. 

Veckoslutet bara susade förbi, känns det som. Torsdagen var rätt stressig med stökiga lektioner och experiment, och sedan hoppade jag in som redskapsgymnastiktränare efter jobbet också. Efter det gjorde jag en träning och sen var jag totalslut. Fredagen bestod av två lektioner för min del, en egen och sedan vikarierade jag i gymnastik på eftermiddagen. Det absolut värsta jag har varit med om. Helt allvarligt. Var ju beredd att sätta mig ner på golvet mitt på innebandyplanen och bara gråta. Det rådde fullständig KAOS den lektionen. USCH. Aldrig mer. 

Efter den jobbdagen åkte jag iväg till Köukar med Fanny, där vi gjorde en bra träning på klassiska skidor. Jag hade backdrag och det kändes super. Efter det duschade vi snabbt, och sedan fixade vi middag hos Fanny tillsammans med Elin. Så härlig kväll och natt, jag älskar verkligen de två tjejerna!! <3

helgupdate

Lördagen bestod av två träningar, en hel del snack och mys med syster, samt OS. Jag somnade sjukt tidigt och sov tio timmar, då jag sovit så lite natten innan, haha. Jaja, bra så. Gårdagen började jag med att kolla OS, sedan böt jag om och tog mig till spåret där jag gjorde en tretimmars träning tillsammans med Fanny. Efter det umgicks jag med Antta, tills hon åkte tillbaka till Vörå. Sedan hann jag också planera veckan lite, rätta prov och reda upp kaoset i mitt rum. Kvällen avslutades med sista avsnittet av Bron. Alltså man blir ju så tom inombords på något sätt, då en serie tar slut. So sad. Tur att Wahlgrens Värld är igång igen i alla fall, så jag har nåt att kolla på, hehe. Skrattade seriöst igenom hela första avsnittet. SÅ BRA. 

Nu ska jag vara rastvakt, äta lunch och sedan hålla två kemilektioner. Efter jobbet ska jag trotsa kylan och ta mig ut i skidspåret, om jag inte minns helt fel från mitt träningsprogram. Sedan ska jag kanske träffa Fanny och Elin också, för att planera Malta-resan och få ännu mer resfeber. Ha en bra vecka nu hörni!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar