HE

IT'S THE WEEKEND !!!

Skrivet av Emelie Svenlin 23.08.2019 | 0 Kommentarer

Fredagen är äntligen här. Jag har precis kommit hem från skolan, eller ja, hem från föreläsningen. Jag började dagen hurtigt (alltså wow) med ett gympass, innan jag satte mig i föreläsningssalen för att lyssna på sista föreläsningen för denna vecka. Väl hemma har jag bara chillat, städat lite, lyssnat på Fredagspodden och planerat i kalendern (<3). 

AfterlightImage 9

När jag bloggat klart ska jag skicka in nåt intyg till Kela, fota några skolböcker jag tänkt sälja och reda ut lite ekonomigrejer. Sedan har jag också tänkt plugga en del, gå igenom föreläsningsanteckningarna, samt förbereda mig inför måndagens kurstimmar (=lektioner). Det brukar funka bra att skriva på bloggen vad jag ska ha gjort, då är det mer officiellt, och då får jag för det mesta mer till stånd. Bra taktik, haha. Denna fredagskväll ska spenderas på överraskningsfest hos Frida. Hon ska överraska sin kille, och vi ska hänga på. Hur gulligt gjort av henne? <3

AfterlightImage7

Annat som hänt i veckan är väl att sommaren hittat till Oslo igen? Väldigt trevligt! Jag har njutit av löpning i solen, sushi-återföreningskväll med Ina och Nora, Skypesamtal med delar av familjen, stroll på hemgatorna och en del plugg. Hösten känns i luften, trots att solen skiner och värmer dröjer kvar. Perfekt så!

AfterlightImage 3AfterlightImage 7AfterlightImage 6AfterlightImage 8

Nu ska jag ta tag i sakerna jag listat ovan. Ha en galet bra fredag nu, hörni! 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar