HE

JAG SKA FLYTTA TILL OSLO !!!

Skrivet av Emelie Svenlin 31.07.2017 | 3 Kommentarer

Som ni eventuellt redan vet så ska jag dra iväg till Oslo i augusti, och jag har verkligen inte skrivit något alls om det här på bloggen, så nu tänkte jag berätta lite om hela den grejen. Orsaken till att jag valt att inte skriva om det är för att allt varit så oklart, men nu börjar det klarna lite och det känns grymt skönt!

Jag bestämde mig då rätt tidigt för att ta mellanår, då jag absolut inte vetat varken var eller vad jag vill börja studera. Nångång under våren kom jag och Elin på att vi ville åka till Norge på hösten, och då bestämde vi att det blir Oslo i några månader! Sååå fruktansvärt kul! 

Jag åker dit och kommer också bo tillsammans med två av mina bästa vänner; Fanny och Elin. Fanny hängde på nu rätt nyligen, superkul ju! Vi har bestämt nu att vi flyger till Oslo den tjugoförsta, alltså om ca TRE VECKOR!! Kan verkligen inte vänta!!

Vi flyger på morgonen från Vasa den 21:a, vilket då är en måndag. Jag har också ett jobb fixat i Oslo, och börjar troligen jobba samma vecka vi kommer fram. Lägenhet har vi också på gång, inte helt klappat och klart, men vi fixar det nog. Vi har haft kontakt med en skidförening i Oslo som vi ska träna med några gånger i veckan, vilket ska bli superkul. Kan ju vara bra med nån som kollar teknik och sånt, så man inte bara håller på ensam hela tiden. Sen är det ju också intressant och motiverande att se hur andra tränar!

Vad ska jag göra i Oslo då? Jo, jag ska jobba med ett socialt och spännande jobb, träna i drömterräng och leva livet tillsammans med mina två bästa vänner. Jag ska lära känna nya människor, utvecklas som person och komma ut ur min bekvämlighetszon. Jag ska börja om och få en ny start. Jag ska se lite mer av världen, lära mig ett nytt språk och testa mina gränser. Jag är oerhört taggad och förväntansfull på allt som komma skall. 

DSC 6532DSC 6865

Igår satt vi och planerade allt möjligt inför flytten. Vi gjorde en lång lista på massa maträtter vi kan tillaga, skrev upp vad som ännu behöver fixas innan vi åker, kollade bussar och tunnelbanor, flyg och lägenheter. Vi får troligen skicka våra skidor och stavar med en buss som åker till Oslo rätt snart, vilket känns skönt. Då behöver vi inte släpa med dem till flygplatsen, tror vi har tillräckligt med väskor ändå!

Alltså ni kan verkligen inte förstå hur otroligt mycket jag ser fram emot dessa månader i Norge!! Allt känns verkligen så rätt, och jag vet bara att det kommer bli så sjukt bra! Kommer tagga sönder när dagen då vi ska åka är här. Allvarligt. Ååååååh, vad jag längtar!!!

Bloggen10

 

Kommentarer

 • Jennifer 31/07/2017 2:35pm (3 år sen)

  Åh vad roligt! Norge är verkligen underbart, var själv på utbyte i Bergen och stortrivdes. Lycka till med allt, du kommer ha det så roligt :)

  • Emelie Svenlin 31/07/2017 3:49pm (3 år sen)

   Jaaa, verkligen! Åh, så kul ju! Tusen tack, är sååå taggad! :)

 • Danielas Dagbok 01/08/2017 11:17pm (3 år sen)

  åååh vad spännande det låter! Ska bli SÅ kul att följa med via bloggen, hoppas du uppdaterar flitigt :D

  • Emelie Svenlin 02/08/2017 12:27pm (3 år sen)

   Jaaa, det ska verkligen bli kul! Superspännande, är såååå förväntansfull! Hihi, det ska jag absolut göra!! :D

 • anna Hagnäs 18/08/2017 1:37pm (3 år sen)

  Här är en till krombibo som bor i Oslo, bara att ta kontakt om ni vill ses eller har frågor :)

  • Emelie Svenlin 20/08/2017 4:16pm (3 år sen)

   Men så kul att vi e flera! Vi träffar gärna dej nångång där :)

Skriv en kommentar