HE

JOBB, ROADTRIP & MAT

Skrivet av Emelie Svenlin 21.02.2018 | 0 Kommentarer

Idag är det onsdag, och jag har haft sovmorgon. Jag börjar först 10.40, men vaknade ändå 08.15??? Jaja, skönt med mycket tid på morgonen, tycker jag. Jag har bara chillat och lyssnat på poddar, plockat lite i rummet och planerat veckan. Just nu sitter jag vid skrivbordet och lyssnar på nyaste avsnittet av podden Spöktimmen, så sjukt spännande!!! Tipstips!! 

Igår började jag dagen med två lektioner i jobbet, och sen åkte jag mot Vasa, via Nykarleby, för att plocka upp Elin. Väl framme i Vasa satte vi oss vid ett café och fixade lite inför Maltaresan. Efter det var det dags för övningsskedets teorilektion (jag är ute i sista sekund, jag är mycket väl medveten hehe), och sedan strosade vi runt lite i butikerna, innan vi åt middag. Efter middagen plockade vi upp Aurora vid flygplatsen, och körde sedan hemåt. En riktigt härlig dag, med andra ord!

onsdag

Nu ska jag börja göra mig i ordning inför en lektion i jobbet. Efter den timmen ska jag ta mig ut i skidspåret, för att göra en lätt GU-träning på klassiska skidor. Det ska bli skönt, skulle vara trevligt om temperaturen skulle stiga lite innan det dock. Efter träningen ska jag rätta alla prov, för på fredag ska vitsorden skrivas in. Haha, känner mig så sjukt vuxen då jag får göra såna grejer. Jaja, nu ska jag tagga till och byta om från mysrocken jag för tillfället har på mig. Ha en bra onsdag, hörni!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar