HE

Mars hiss & diss

Skrivet av Emelie Svenlin 29.03.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Nu är mars nästan förbi, så tänkte klämma in månadens hiss och diss här innan det är för sent. För tillfället är jag förkyld, har kollat x antal avsnitt Gossip Girl och är allmänt trött. Då passar det bra att blogga lite, hihi. Blir många hissar idag då jag är på allmänt gott humör. 

Vi börjar med en hiss, nämligen att JAG HAR FÅTT SOMMARLOV!!! Hur skönt är inte det? Jag får äntligen lägga gymnasieböckerna på hyllan, åååh. 

Månadens andra hiss är att det är ljust längre om kvällarna. Klockan är nu åtta och solen är fortfarande uppe. Blir så glad. 

Tredje hissen är cafébesök i vårvädret. Att mysa med vänner, pojkvän eller familj på café. Perfekt. Nu börjar det dessutom snart bli så varmt att man kan sitta ute och njuta i solen. 

IMG 5723

Sista hissen är att JAG KLARADE MATTESKRIVNINGARNA. YAYYYY. I alla fall enligt preliminära resultaten som kom idag. Ni fattar inte hur skönt det känns. Som om en sten föll från hjärtat, precis så kändes det idag då resultaten kom. Är så glaaad.

Månadens diss är att jag är sjuk. Igen. Känns som om förkylning alltid hamnar på mina disslistor, haha. Denna gång känns det dock inte så jobbigt egentligen. Jag vet ju att förkylningen kom på grund av stressen inför skrivningarna. Nu håller den dessutom på att gå över, och det är ju skönt. 

Oj, glömde att jag hade en diss till att framföra. JAG FLYTTAR UT FRÅN VÖRÅ DEN HÄR VECKAN. Hur sorgligt är inte det? Vörå och internatet är mitt andra hem, internatsmänniskorna min andra familj. Det gör ont i hjärtat bara av att tänka på det. Kommer kännas så tomt. Älskar ju att bo på internat och att umgås med människorna här. 

 


 

Idag har jag varit en sväng till Vasa för att hjälpa Fanny på hennes jakt efter den perfekta studentklänningen. Det gick inte alltför bra, om man säger så. Efter att Fanny provat x antal klänningar gick vi in till ett café och satt där och pratade om en massa i en timme, innan vi hoppade i bilen och åkte hem till Vörå. Efter det åt jag middag och åkte sen med Antta till Oravais för att hålla en redskapsjumppaträning där. 

Gårdagen spenderade jag till största delen i sängen med Gossip Girl. På kvällen åkte jag och Valtteri till Oravais där vi gick på kalas hos Valtteris moster och hennes familj. Så härliga och trevliga människor, jag blir så glad av sånt!

Ikväll ska vi tjejer här på vår våning ha spakväll, hur perfekt låter inte det? Ska bli helt super. Känner att vi verkligen är värda det efter all stress inför och under skrivningarna! 

Ha en fin kväll!

Bloggen11

Kommentarer

 • tidstjuven 29/03/2017 9:59pm (3 år sen)

  Grattis till matteresultatet! :D

  • Emelie Svenlin 30/03/2017 3:02pm (3 år sen)

   Tusen tack, är så nöjd!! :D

 • Petra Nordqvist 30/03/2017 1:32pm (3 år sen)

  Vilken fika! Ser så gott ut :) Att det är ljusare på kvällarna nu är så peppande!

  • Emelie Svenlin 30/03/2017 3:03pm (3 år sen)

   Ja hihi, gott var det verkligen! :) Jamen precis, man blir ju direkt så mycket gladare då det är ljust längre!

Skriv en kommentar