HE

MIDSOMMAR & TRÄNINGSLÄGER

Skrivet av Emelie Svenlin 27.06.2017 | 0 Kommentarer

Nu är jag tillbaka här igen. Midsommaren firade jag i Nykarleby med världens bästa gäng hemma hos Elin. Fredagskvällen var verkligen bästa kvällen på väääääldigt länge!! <3 Vi hade så fruktansvärt kul!

IMG 7090FullSizeRender

Jag sov över hos Elin, och stannade sedan kvar i Nykarleby fram till söndag. Vi umgicks med vänner, åt grillmat och hade massa skoj! Så skönt bara. Blev så taggad på Oslo nu då jag bodde hos Elin några dagar. Det är ju henne jag ska bo med i Norge också, och det kommer bli perfeeeeekt. 

På söndag åkte jag hem tillsammans med Fanny, och då jag kom hem åkte jag med familjen på släktkalas till en villa. Efter kalaset hann jag träffa Ida en snabbis, och sen packade jag resten av kvällen. 

För tillfället befinner jag mig i Vuokatti på eget träningsläger tillsammans med fyra tjejkompisar. Vi kom hit igår, och hann göra en rullskidträning och sen sparka lite boll och ha skoj på konstgräsplanen på kvällen. Idag har vi gjort ett träningspass på rullskidbanan, och snart ska vi dra iväg på träning nummer två. Här skiner solen, och vi har tränat i bara shorts och t-shirt, såååå skönt! Man blir ju bara så glad.

Vi åker hem härifrån på fredag efter träningen, så en hel del träningspass ska vi hinna göra innan det! Hoppas på sol och varma vindar också resten av veckan! Ha det bra <3

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar