HE

STUDENTVECKAN ÄR HÄR

Skrivet av Emelie Svenlin 31.05.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Just nu sitter jag i skolan i Vörå. Sitter i biblioteket, och det känns precis som old times, haha. Jag har varit på hälsogranskning och till läkare i Vasa, och nu ska jag bara vänta på Fanny som skriver prov. Då hon skrivit klart ska vi öva inför uppträdandet på studenten, äta lunch och sen åka till internatet. Sen ska vi träna också. Nu ska vi då bo här i Vörå fram till lördag, jeeeee.

Igår när jag tränade lyssnade jag på sista avsnittet av podcasten #VARFEMTEKVINNA. Jag GRÄT genom åtminstone halva. Det är ju så hemskt. Fruktansvärt. Ni MÅSTE lyssna!!!!!

I morgon är det full rulle hela dagen. På morgonen ska vi iväg till Vasa för att fixa spraytan, fylla på fransarna och shoppa nödvändigheter inför studenten. När vi (jag och Fanny) är klara åker vi tillbaka till Vörå, och där fixar jag mig i ordning och sen åker jag och Antta till Esse på Mias examensfest. 

Fredagen börjar med sånggenrep, sen ska vi öva praktiska grejer med alla studenter, och efter det får vi ta det lugnt och tagga inför lördagen. Yaaas. 

FMF2438

Nu ska jag fortsätta umgås med min syster, och snart borde Fanny också vara klar. Ha en bra dag, det kommer jag ha!! <3

Bloggen11

Kommentarer

  • Jonna 31/05/2017 11:59am (3 år sen)

    Alltså du e ju bara så vacker! ?

    • Emelie Svenlin 05/06/2017 2:54pm (3 år sen)

      Ååååh, tusentusen tack!! Blir så otroligt glaaad!! <3

Skriv en kommentar