HE

TÄVLINGAR & MASSA SKEDEN

Skrivet av Emelie Svenlin 28.02.2018 | 0 Kommentarer

Idag är det onsdag, och jag har precis kommit hem från simhallen med Antta och Alva. Nu ska jag ta det lugnt, fixa middag och sen ska jag och Antta träffa Mia och Jennie, så det ska bli riktigt mysigt!

I måndags och igår var jag i Vasa. Jag och Elin gjorde övnings- och fördjupande skedet där, så vi hade gruppkörning, individuell körning, samt bedömningskörning i måndags, och så var vi på halkbanan och sånt i fem timmar igår. Och ja, jag vet, jag var ute i sista minuten, hehe. Som vanligt. Jag fick körkort fjärde mars för två år sedan, och dessa skeden skall ju vara gjorda inom två år, så det var lite tight där, men nu är det gjort! Vi fick sova i Madde och Annas lägenhet inne i stan, så sjukt snällt av dem!! Skönt att inte behöva köra hem i måndags också, och tillbaks på tisdag, så det var super. Underbart att ha avklarat detta! Några utbrott och irritationer på grund av fräcka bilskolelärare senare haha, men det är väl sånt man får ta, antar jag.

eme

Under veckoslutet hade jag tävlingar både lördag och söndag. Båda dagarna var det tio kilometer klassiskt för min del, men på olika banor. Lördagens tävling gick av stapeln här hemma i Kronoby vid Tössbacken, och söndagens tävling vid Köukar i Karleby. Jag vann båda tävlingarna, men det var helt allvarligt bara en annan med båda gångerna, haha. Jaja, jag tävlade ju hursomhelst mest för att köra hårt och göra bra träningar. Kul med klassisk stil och allt. Känslan var riktigt bra dessutom, så jag är nöjd och glad. Fick väldigt jobbiga magkramper under söndagens lopp, men kom i mål och kramperna släppte efter ett tag så det var överkomligt.

Nu ska jag skissa och fixa lite i rummet medan jag lyssnar på en podd, och sedan måste jag börja göra mig i ordning. Ha en bra onsdag!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar