HE

TILLBAKA I SKOLBÄNKEN

Skrivet av Emelie Svenlin 21.01.2020 | 0 Kommentarer

Idag har jag ÄNTLIGEN varit tillbaks i skolan, och vardagen börjar rulla på igen. Helt galet skönt. Dagen började rätt tidigt med första kurstimmen i statsrätt kl. 08.15. Vår kursledare var superduktig, så känner att detta kommer bli kanon. Efter kurstimmarna satt jag i skolan två timmar till tillsammans med en grupp medstudenter och gjorde uppgifter inför morgondagens kurstimmar. 

Just nu sitter jag hemma vid köksbordet, och har precis pluggat några timmar. Det skymmer ute, och himlen är rosa och blå <3 Jag ska läsa lite till, och sedan göra en promenad senare ikväll. Börjar försiktigt, som sagt. Tråkigt, men smart, antar jag. När Fanny kommer från skolan ska vi fixa middag, bänka oss vid tv:n och kolla några avsnitt av Modus. Hur mysigt som helst. 80EBF624 8BB8 42B6 9401 718399A0A784Crazy himmel??<3

Morgondagen börjar likadant som idag. Kurs i statsrätt på Domus Juridica klockan 08.15. Jag är ingen morgonmänniska, men det är liksom ändå lite skönt att komma igång sådär "tidigt". Allt har sin charm, antar jag. Efter kurs imorgon blir det lite läsande, och sedan är det en kort föreläsning i Ex.fac. (vet typ inte ens vad det är? Rättsfilosofi kanske? Lär få veta tho) fram till klockan ett. När skoldagen är över drar jag hem, äter lunch och sedan ska jag ÄNTLIGEN ut på joggingtur!!!! Pratade med pappa idag och vi kom överens om att det blir bra. Fyrtiofem minuter löpning. Jag längtar!!!! Haha, lite sjukt ändå, för jag brukar ju inte vara något fan av just löpning. Jaja, så kan det gå. Har varit rastlöst länge nog, tydligen. Kvällen kommer sedan spenderas lugnt och stilla hemma i lägenheten. Tror vi kanske ska städa. Det blir nog bra.

BA0976F9 D1F3 42B4 A422 FB2452A2C696Idag, hissen på Juridica, kl. 08.06

Förlåt för flummigt inlägg. Vet inte helt vad som hände. Eller händer, för den delen. Jag håller på att bli frisk i alla fall!! Viktigaste!
Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar