HE

UPDATE & VECKANS PLANER

Skrivet av Emelie Svenlin 05.03.2018 | 0 Kommentarer

Idag är det måndag och ny vecka. Sportlovet är förbi, och jag är back in business. Idag har jag jobbat på ett dagis här i Kronoby, och i morgon ska jag vikariera som slöjdlärare i högstadiet. Nu när mitt fasta vikariat är slut så kommer det bli en hel del inhopp, jag får ta vad jag får, helt enkelt. 

Lördagen och gårdagen gick åt till träning, mys med vänner, spa, massage och tävling.

05032

Vi (med "vi" menar jag i detta fall jag, pappa och Alva) bilade iväg till Saarijärvi igår på morgonen, för att tävla. Jag åkte tio kilometer skate, ingen favoritsträcka (mer en hatsträcka, haha), men det var faktiskt riktigt kul. Allt flöt på bra, speciellt med tanke på att det var just 10 skate, och jag vann min klass. Hade dessutom rätt bra tid överlag, och känslan var också godkänd. Jag hade gjort två tuffa träningar dagarna innan också, så var ganska slut i benen, men det var poängen också. Siktet inställt på FM, som är nästa veckoslut. Jaja, kul i alla fall att åka hem med en bra känsla och ett bra resultat!

0503

Dagen idag har jag spenderat med treåringar, hur mysigt som helst. När jag kom hem kollade jag Youtube ett tag och bara tog det lugnt, shoppade lite smink och så, innan jag satte mig vid skrivbordet och jobbade lite med uppgifterna som ska lämnas in till Konsthögskolan. Just nu sitter jag vid skrivbordet och lyssnar på ett poddavsnitt av P3 Dokumentär, medan jag redigerar bilder och bloggar. Ska snart fylla i träningsdagboken (har lite över en vecka som jag inte fyllt i), och sedan ska jag fortsätta jobba med skisser och grejer. Tänkte i alla fall göra en liten sammanfattning av veckans planer, bara för att det ju är lite kul.

Tisdag

- jobb i Ådalens 09.00-15.00
- klassisk skidträning med fartökningar 
- redigera (och förhoppningsvis publicera) gammal vlogg
- hitta mönster till arbete som skickas till KHiO

Onsdag

- jobb på dagis 09.00-16.45
- lugn skidträning på skateskidor
- börja sy (KHiO)

Torsdag

- jobb på dagis 07.30-15.15
- skissa klart (KHiO)
- resa till Tammerfors (FM-tävlingar)

IMG 2

Fredag

- åka runt banan (3km)
- stafett-FM 3x3km
- skriva lite (KHiO)

Lördag

- FM 10 km skate
- skriva lite till (KHiO)

Söndag

- FM 20 km klassiskt
- bila hem från Tammerfors
- skriva klart (KHiO)
- massage (avslappnande <3)

 

Nu ska jag jobba vidare med mina skisser, och sedan ska jag åka till jobbet med pappa, för att få lite bättre koll på vad jag ska göra med eleverna på slöjden i morgon. Gör den här veckan till det bästa nu! 

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar