HE

UT PÅ NYA ÄVENTYR

Skrivet av Emelie Svenlin 06.06.2017 | 2 Kommentarer

Direkt dagen efter studentfesten packade jag mina väskor för att åka iväg ut på nya äventyr. Klockan två igår packade vi i FSS-bilen och påbörjade resan söderut mot Åbo. Från Åbo tog vi sedan nattbåten över till Stockholm, och nu som bäst är vi påväg igen norrut mot Lillehammer. Jag ska alltså på skidläger med FSS-gruppen till Sognefjäll i Norge.

IMG 5855Bild från Ylläs 2017

Jag har aldrig varit till Norge, och allra minst skidat där, så ska bli helt underbart att få uppleva det! Jag ska ju till Norge på hösten igen, den gången till Oslo, men får ju lite försmak på det hela nu! Hihi. 

Nu hoppas jag bara på att få vara frisk och kunna träna hela lägret, jag har ju haft lite problem med friskhetsdetaljen på senaste tiden.. Nåväl, hoppas på att mina sjukdagar är förbi för i år, haha. 

Hittills under bilresan från Stockholm har jag sovit, då jag sov så otroligt dåligt på båten. Nu känner jag mig relativt pigg igen, så ska söka lite jobb och bostad inför Oslo på hösten och fixa andra nödvändiga grejer. 

Kommer nog vara aktiv på Snapchat och Instagram under lägret, är dock inte helt säker på hur mycket jag kommer blogga, men ni kan alltså följa mig på snap (emmi2401) och Instagram (emmisvenlin). Ha det bra!

Bloggen

Kommentarer

 • Lotta 06/06/2017 5:32pm (3 år sen)

  Vad ska du göra i Oslo i höst?

  • Emelie Svenlin 07/06/2017 4:10pm (3 år sen)

   Jag ska träna, leva life och kanske jobba lite :)

 • Alina 09/06/2017 7:54am (3 år sen)

  I like this red shirt.

Skriv en kommentar