HE

VÄNNER & VÄNSKAP

Skrivet av Emelie Svenlin 24.02.2018 | 0 Kommentarer

Veckans lista på Sevendays handlar om vänner och vänskap, något som ligger mig ytterst varmt om hjärtat. Här kommer mina svar på listan, fyll gärna i den du med! 

Vänskap för mig är: det viktigaste nånsin, kort och gott. Vänner är allt, det är ju de som gör livet värt att leva, liksom! Jag vore nog ingenting utan mina fina vänner.

Det bästa med mina vänner är: att de inte dömmer. Att jag kan prata om ALLT med dem, de finns alltid där och tycker om och accepterar mig som den jag är. Så sjukt underbara människor. 

IMG 7429

Min äldsta vän: det tror jag är Fanny. Eller ja, Ida också, men vet inte exakt när vi blev vänner påriktigt? Fanny och jag blev i alla fall vänner då jag gick i trean i lågstadiet tror jag, och sedan dess har det varit vi mot världen, typ. Ida och jag har gått i förskolan tillsammans, och basically hållit ihop sedan fyran (?) i lågstadiet. 

En vän jag ringer allt för sällan: här måste jag nog säga Ida. Vi borde prata oftare gurl. Miss u <3

En vän som finns där i vått och torrt: Fanny, Elin och Ida (Antta är ju automatiskt med, såklart!<3). Jag kunde bara inte välja endast en, sorry.

bbbbbloggis

Min vänskapskrets består av: en hel hög härliga och helt enkelt underbara människor från en massa olika platser. Under tiden i Vörå fick jag verkligen vänner för livet, det vet jag, och vännerna hemma i Kronoby är guldvärda. 

IMG 6662bloggisen

En god vän har de här egenskaperna: en god vän för mig betyder en ärlig och öppen människa. En omtänksam och härlig person. En människa med humor och en person som finns där för en no matter what. En människa med egna åsikter, som inte dömmer, men som ändå har koll på rätt och fel och kan påminna mig om det i mina svaga ögonblick.

IMG 7430

Så här är jag som vän: Alltså, sjukt svår fråga, måste jag säga! Jag är nog väldigt ärlig som vän. Jag berättar gärna vad jag tycker, oavsett vad. Jag är också omtänksam, och tar alltid mina vänner i försvar. Sen är jag envis, och vill gärna ha min åsikt igenom, samt ganska dålig på att hålla kontakten tyvärr. 

Det finaste en vän gjort för mig: att alla fina fanns där för mig på tvåan och trean i gymnasiet då jag hade lite tuffa tider. Då var jag ändå omgiven av underbara vänner (både i Vörå och hemma i Kronoby) som hittade på roliga saker att göra och som fanns där då jag behövde prata. DET är det absolut finaste nånsin. Att ha människor som aldrig lämnar. 

Tack för att ni är så himla bra, hörni. Ni betyder världen för mig <3

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar