Simple Banner LinkedIn Post Header 2

Det är inte så lätt alltid

Skrivet av Emilia Järvenlahti 18.11.2019 | 1 Kommentarer

90E4058E 0459 4BA2 85F5 C2AF39A6389D

Vi har haft lite svårigheter med att sova tillräckligt länge på dagen, Gabriel har hittills alltid sovit en längre stund, mellan 2-4h på dagen, men nu senaste veckan har han haft svårt med det. Vi har då inte varit dagligen ute på med vagnen utan stannat inomhus och därav konstaterat att de krävs att vi är ute med vagnen för han får sova mycket bättre då än inomhus, och kan fortsätta sova fast vi kommit in från turen. 

Så mit bloggande har varit svårt att tajma då han krävt vara nära, eller att man underhåller honom, eller so försökt få allt annat gjort medan han sova sina korta stunder som diska, städa och plocka undan. Nu har jag dessutom tillbaka min hund så att klä på bebis och mi själv och hunden 3 ggr om dagen är väldigt tidskrävande xD

Aja, kunde vara värre. Typ att inte få sova om nätterna. 

 

Under förra veckans tema "psykisk ohälsa" skulle jag också göra ett inlägg på, men det lämnade på hälft då vi haft rambambula här.  jag tar det i ett senare inlägg bara. 

Idag har vi dock en bättre dag, Gabriel är vaken och har nu i över en timme legar i baby gymmet och jollrat för sig själv. Därav möjlighet att blogga ;)

Ska försöka få klart min förlossnings berättelse 2 färdig idag, det är bara lite kvar att skriva och addera bilder så är den också klar! så håll utkik!

 

 

 

Kommentarer

  • Christina 20/11/2019 4:01pm (3 år sen)

    Har du prövat sele/sjal? För oss fungerar det superbra de dagar som E vill vara nära mest hela tiden och jag behöver få något gjort. Har själv en Ergobaby-sele som jag är supernöjd med, det finns inlägg till den också så att man kan bära dem redan från 3,2 kg. Annars finns ju också olika typer av sjalar ifall man hellre trivs med det.

    • Emilia Järvenlahti 22/11/2019 1:14pm (3 år sen)

      Hej! Jag tänkte faktist först köpa en ergobaby men bestämde mig sedan för en Babybjörn one cotton mix som jag använt när det varigt riktigt usligt att vara från mamma :D verkligen bra alternativ. men känns lite klumpigt när man ska städa då man ska upp o ner o böja o plocka haha. Men absolut riktigt bra inköp, Gabriel somnar snabbt även i selet :)

Skriv en kommentar