Simple Banner LinkedIn Post Header 2

Hello Monday

Skrivet av Emilia Järvenlahti 25.11.2019 | 1 Kommentarer

 

2 veckor 2,6 kg VS. 2 månader 4,9 kg 

IMG 8594

Att vara mammaledig må vara skönt på ett sätt men på samma gång så attans tråkigt. Speciellt om inte har bil och man bor i en mindre stad utan lokaltrafik som Jakobstad. Inte så att man tänker "nu tar jag bussen till Ikea. Eller nu tar jag bussen till Mylly shoppingcenter och fördriver tiden där. Här e de, okej tar en sväng i stan. 15 minuter senare är du färdig och gått igenom alla butiker. Sweeet

 

Mys studer med bebis är ju bara så underbart  
6LBGENjrTtSUK9KYZ2OJTA

Visst har man tillgång till bil kan man ta en sväng till Kokkola, som nu e lite större med några fler butiker, Och en shoppingcenter att gå runt i även om den nu inte e nå stor heller, men de e nu någå iaf.

Man kan ju gå på caféer och promenader absolut, vilket är skönt och roligt det med, Men dehär vädret är så tråkigt att de blir mörkt vid klockan 15, är de kallt? är de varmt? vem vet hur man ska klä sig. Nu längtar jag till snön faktist. Det ger så mycket energi det med då de blir betydligt ljusare och VACKRARE.

 

Haft lite sega veckor här, men denhär veckan lovade jag mig att vara positiv igen haha! Äta lite nyttigare och sluta äta så mycket sötsaker som jag gjort. Men de måste jag påpeka, medan jag nu ammar härreguuuu så snål man blir på sött?! choklad, kakor, bakelser osv. sjukt alltså.

Nu kör jag igång med zero sweets under vardagarna. Helgen kan jag ägna mig till mys och gott istället :) 

 

Kommentarer

  • Christina 25/11/2019 9:10pm (3 år sen)

    Känner igen mig, den första tiden åt jag massor av sötsaker också. Till sist fick jag lov att skärpa mig, å nu går det *peppar, peppar* ganska bra. :)

    • Emilia Järvenlahti 02/12/2019 7:36pm (3 år sen)

      SÅÅ skönt att höra att någon har/ haft samma!!! nu har de gått bättre dock! så glad för man känner ju sig inte speciellt "frisk o pigg" av så mycket sött ätande... :D

Skriv en kommentar