headersevendayssvartvitrosa2

Inga ursäkter

Skrivet av Hanna Stigzelius 31.05.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

jumppa1Direkt då Buu-klubben tog slut rullade jag ut mattan och drog på mej jumppakläderna! 

Mitt kom-i-form projekt framskrider rätt okej faktiskt. På matfronten tycker jag att jag lyckats ganska bra. Förutom kalaset nu på söndag och några kakbitar efter det vill säga... Jag har inte längre något sötsug och jag äter inte mera några onödiga kolhydrater. Nu då vi dessutom slutat amma så kan jag bli ännu strängare med kolhydraterna. Ett par kilo har redan försvunnit och jag känner det till och med i kläderna. Syns vet jag inte om det riktigt gör ännu med det känns bra att vara igång. 

På röra på sej-fronten går det inte riktigt lika bra. Maken har haft mycket på jobbet på sistone vilket betyder att jag har svårare att komma iväg för att jogga. Men idag bestämde jag mej för att det inte hade någon skillnad. Ja, alltså jag for ju inte och joggade eftersom jag var ensam med barnen. Men jag rullade ut jumppamattan och körde ett halvtimmes youtube-jumppa-pass istället! Ett par gånger måste jag flytta på Lillasyster eftersom hon var lite i vägen. Men annars gick det jättebra. Alla var nöjda och jag väldigt svettig. Jag gissar att det kommer kännas i musklerna imorgon också. 

Det finns alltså inga ursäkter längre! Två, helst tre gånger i veckan skall jag nu röra på mej aktivt. Och där med basta. 

jumppaHej och hå. Jag gjorde denna högintensiva kettlebelljumppa. Skulle kanske kunna haft en tyngre kettlebell... men kanske lika så bra för mina muskler så här...

 

Kommentarer

  • mamman 02/06/2016 8:28pm (5 år sen)

    Oj så du liknar Daenerys Targaryen, om du sett på Game of Thrones så vet du :)

    • Hanna Stigzelius 03/06/2016 7:21am (5 år sen)

      Tycker du!? Tack i så fall. Hon är ju jättevacker. GoT är stor favorit hos oss!

Skriv en kommentar