headersevendayssvartvitrosa2

Om jag skulle planera bröllop idag

Skrivet av Hanna Stigzelius 16.01.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Vi gifte oss sommaren 2012. Då var Pinterest rätt nytt, kan till och med vara att man ännu behövde inbjudan för att kunna gå med då ännu. Att beställa bröllopsdekoration till billigt pris från Kina fanns inte på kartan, och överlag var utbudet av allt bröllopsrelaterat ting mycket mindre utbrett än det är idag. Näthandel och some har ju fullständigt exploderat sedan dess! Även om båda ju nog ren fanns då. Jag minns att jag läste några amerikanska bröllopsbloggar. Men några finska kan jag inte minnas att det fanns!? 

Och idag är jag glad för det. Skulle jag gifta mej idag skulle jag nog lida av svår beslutsångest. Utbudet är ju enormt! Och det finns inspiration och idéer så det understa ruttnar. Jag är annars också en person som lätt blir lite överambitiös och vill ha allt fint jag ser. Det samma skulle säkert gälla om jag skulle planera bröllop idag. Det skulle lätt gå så att jag skulle sitta timtals på Pinterest och samla miljontals bilder. Hur skulle jag sen kunna välja av alla de fantastiska idéerna vilken som är bäst?! Jag vill ju ha allt...

När jag tänker på vårt bröllop i efterhand är det faktiskt ingenting jag heller kommer på att jag skulle ha velat ha gjort annorlunda. Jag är så glad att jag redan i planeringsskedet insåg att det bara är jag som vet hur allt "borde" vara och om någonting inte sedan blir så så spelar det liksom absolut noll roll i det stora hela. Jag är också glad att jag fokuserade på att vara i nuet och verkligen njuta av dagen och helt släppte all kontroll till mina brudfrämmor och våra familjer! Jag skulle inte ens ändra på det faktum att jag redan då var hemligt gravid. (Du kan läsa den historien här).

20120810 022023000 iOSHappy-Hanna  med nybliven Husband i augusti 2012. Jag minns förresten hur jag här kände hur det rann in centilitersvis med ris i min klänning mellan boobsen. Och de gick inte att få bort, utan ramlade ut först på hotellrummet när jag tog av klänningen. 
20120810 144238910 iOSUnga och glada. I Makens Gudfars fina Mercedes från 50-talet. Den ultimata bröllopsbilen. 

Kommentarer

  • Maria A 17/01/2019 11:28pm (2 år sen)

    Jag var också gravid på vårt bröllop, var i vecka 5+ något. Jag hade sett framemot fisken vi hade till förrätt, men kunde inte ta av alla sorter. Mina brudfrämmor visste om det och det var ganska skönt. Jag smusslade vinet till mannen under middagen, sedan gick jag med samma lokero-burk hela kvällen

Skriv en kommentar