headersevendayssvartvitrosa2

Plattpermanent; före och efter bilder

Skrivet av Hanna Stigzelius 05.04.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Mitt hår har varit böjligt så länge jag kan minnas. Men riktigt lockigt blev det när jag var gravid med Hubbe. Och det är tyvärr inte några nätta skruvolockar som jag har, utan det ser mer ut som jag sovit med flätor. Dessutom är håret inte ens jämnlockigt, utan framöver är det nästan rakt medan det bakpå burrar sej massor. Jag har dessutom väldigt mycket hår. Så när det lockar sej blir det hela en riktig trolleffekt. Jag ser ut som Rölli eller nåt annat troll. Som rätt så busy småbarnsmor tycker jag dessutom inte att jag har tid att stå och föna eller platta håret. Det tar liksom en timme att få någon fason på. Inte ens värt det då det lockar sej direkt efter en halv dag ändå.

Men så i höstas gjorde min syster, som har väldigt likande krullhuvuproblem som jag, en plattpermanent. Med stålande resultat. Och jag blev väldigt sugen på att göra en jag också. Men det är dyrt. Och det tar väldigt lång tid. Så jag har tagit lite tid på mej att komma till skott. Men nu i förra veckan bokade jag en tid. Och igår satt jag nästan 6 timmar hos frissan för att behandla det så det inte skall krulla sej nåt mer. Jag får inte ännu tvätta håret (eller ha pampula, spänne eller ens sätta det bakom öronen!) innan det gått tre dagar. Så det helt slutliga resultatet får jag först på söndag. Men i alla fall hittills är det väldigt rakt. Om det hålls så här kommer jag vara mer än nöjd. Och syrrans hår är i alla fall ännu spikrakt så månne inte mitt också hålls. Iiik!

IMG 2847Jag gick till en frissaskola för att få ner kostnaden en aning. Det ledde också till att jag hade två frissor som behandlade mitt hår. Båda två urtrevliga och härliga! Här skall vi just börja.

foreefterGanska så stor skillnad! Den första bilden tagen klockan 10 på morgonen, den andra halv fyra, nästan 6 timmar senare!

 

Kommentarer

  • Mk 06/04/2018 7:49pm (3 år sen)

    Va kostade kalaset? Har själv samma problem...

    • Hanna Stigzelius 07/04/2018 8:15pm (3 år sen)

      Jag gjorde det alltså på en frissaskola med studeranden och ändå kostade det över 200€. Men där syrran gjorde det, på en yrkesskola som en av de studerandes slutarbete var det mycket billigare, ca 60€ om jag minns rätt, men dit har jag inte fått tid när jag ringt (har kollat med dem typ tre olika gånger). Gör man det hos en frissa med full utbildning är priset nog över 300!

Skriv en kommentar