headersevendayssvartvitrosa2

Snygg fejkgran?!

Skrivet av Hanna Stigzelius 11.12.2016 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Inlägget innehåller en reklamlänk!

I år kommer jag inte få ha någon äkta julgran. Det bestämde vi redan ifjol. Snyft! Makens allergi klarar det inte mer. Och inte är det nu så kul för mej heller när han blir helt däckad de första dagarna efter att vi tagit in granen... Men ändå känns det lite trist. För jag älskar verkligen den där känslan när man väljer och tar hem en riktigt fin gran. Tar in den och börjar klä den. Doften sprider sej och det blir så fint. 

I år skall vi då skaffa en plastgran istället. Gärna en som håller flera år. Det är ju praktiskt och ekologiskt i alla fall. Och så barrar den inte åtminstone. Å grandoft kan man väl köpa i en sån där tannenbaum-grej för bilar?! Men mitt problem just nu är var jag skall hitta en fejkgran som inte ser för plastig och spretig ut. De jag hittills varit och kollat på har varit förfärliga! Jag vill ha en fin, tät som ser rätt äkta ut. Gärna med inbyggda ljus... Men den får inte kosta så mycket. Typ max 100€. Var hittar jag en sån?! Och jag kommer nog inte våga köpa på nätet, för jag vill se den live först så jag inte köper grisen i säcken. De jag sett på bild hittills har inte alls stämt överes med verkligheten i butiken sen... 

Så hjälp mej! Har någon sett en snygg fejkgran som inte kostar miljoner?! Tipsa mej gärna!!

julgranDen här granen från Ellos (adlink!) ser till exempel fin ut på bild! Men är den det även på riktigt?!

Kommentarer

 • Alli 11/12/2016 9:30pm (4 år sen)

  Kolla Clas Ohlson, tycker de har många fina i lager och ett par av dem riktigt naturtrogna!

  • Hanna Stigzelius 11/12/2016 9:32pm (4 år sen)

   Jess! Kollade iaf nätet ren och verkade helt okej. Skall ta en tur till närmsta Clabbe imorgon :)

 • Nina 11/12/2016 9:41pm (4 år sen)

  Vi köpte från Hobby Hall ifjol efter att ha blivit tipsad av en arbetskamrat. Jag verkligen avskyr plastgranar, dom ser oftast så.. plastiga ut ;) Denna har däremot delvis de typiska plastgransbarren och delvis barr i lite hårdare plast som liknar mer på äkta barr. Så den ser faktiskt riktigt bra ut! (trodde aldrig jag skulle säga det om en plastgran..). Priset dock.. var ju nog strax under 100-lappen. MEN, en riktig gran kostar minst 25€ så vi tänkte lika bra att satsa, inte många år innan vi har tjänat in pengarna tillbaka :)

  https://www.hobbyhall.fi/koti-ja-sisustus/Sisustustarvikkeet-netista/joulukoristeet/joulukuusi-180-cm?nosto=search-nosto-2

 • Sophie 11/12/2016 9:47pm (4 år sen)

  Vi har en från Clas Ohlson. Den är tät och lämpligt lång. Gillar att den har två färger på barren, det får den att se mer levande ut. MEN varje år ser den hemsk ut när vi tar in den ur lådan. Den behöver fixas och böjas i alla grenar. Så låt dej inte nedslås om den inte ser så fin ut i affären. Jag har en julljusserie och två serier gula ledljus i granen. Den är nästan finare än en äkta gran!

Skriv en kommentar