headersevendayssvartvitrosa2

Tack och kalasfunderingar

Skrivet av Hanna Stigzelius 25.05.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag vill börja med att säga TACK för alla kommentarer och likes på mitt förra inlägg. Jätteroligt att jag tydligen inte är den enda som känner mej lite bortkommen emellanåt. Den här gången lyckades jag då kanske göra något rätt åtminstone. Nu känns det plötsligt nästan svårt att blogga igen. Hur skall jag liksom kunna komma upp till samma nivå igen efter en sån succé?! Men, äsch, kanske det inte behövs. Man kan väl inte skriva sina livs bästa blogginlägg varje gång.

Här hemma håller jag på att förbereda och planera kalas som bäst. På lördag är det Lillasysters första födelsedag, och på söndagen skall vi ha kalas. På nåt sätt känns det som att jag vill satsa minst lika mycket på hennes kalas som på Hubbes ett-års dag. Annars blir det ju orättvist. Men å andra sidan bryr sej Lillasyster själv inte det minsta. Bara hon får smaka på kakan och får ett presentpapper att prassla med så är jag säker på att hon kommer vara den lyckligaste ettåringen i världen. Så det kan nog vara att jag sänker ribban lite grann... Det blir i alla fall bara kaffe och kaka. Orkar inte med salt mat också. Vi blir hela 20 vuxna och 7 barn. Tur väderprognosen ser lovande ut så vi kan nyttja trädgården också. 

Så nu skall jag logga ut och återgå till att pyssla cupcakevimplar och en 1:a till kakan. Pompomsen måste jag också ta och hänga upp. Imorgon skall jag börja baka! Fyra olika sorter skall det bli. Om inte orken tar slut vid två eller tre... 

jagSå här blev nya håret förresten. Ljusare, fräschare och några cm kortare. Jag är väldigt nöjd.

Kommentarer

  • Kugge 25/05/2016 8:51pm (5 år sen)

    Håret är jättesnyggt! Och åh vilken skön inställning "Man kan väl inte skriva sina livs bästa blogginlägg varje gång". Lycka till med kalaset! :)

Skriv en kommentar