IMG 8538

HALLOWEEN VECKA - MAKEUP TUTORIAL

Skrivet av Isabel Bjon 27.10.2020

Hej på er allihopa och välkomna till halloween veckan! Jag tänkte egentligen bara titta in och dela med mig av en halloween makeup tutorial som jag laddade upp i helgen - men varför inte uppdatera er lite om vad som händer på samma gång? :D Jag är nu just i Vasa och kommer vara här över farsdan samt så har jag en tandläkartid. Jag har nog saknat familjen en del och nu då jag ändå hade "höstlov" förra veckan och inte hade några planer så tänkte jag att det var lika bra att ta mig till Österbotten på en lång vacay.

Annars då så har en ny period börjat och jag har BETYDLIGT mindre kurser den här perioden. Förra perioden var nog en jävla over kill och jag var tvungen att hoppa av en kurs för att jag inte hann med den. Nu har jag i alla fall lite mera tid att fokusera på inlämningsuppgifter samt så kan jag uppdatera mera på mina sociala medier. :) Jag har om ca. 40 minuter en föreläsning, så jag ska inte ta upp alldeles för mycket tid att skriva det här blogginlägget då jag måste äta lunch. Men om ni följer mig på t.ex. instagram (@isabelbjon) så vet ni säkert att jag kommer göra x antal halloween makeup tutorials på youtube i veckan och redan i lördags laddade jag upp min första: en melted dollface halloween look! I videon är jag ganska kritisk om hur jag tyckte att looken blev, men överlag är jag supernöjd! Hoppas det är någonting som ni kan recreate till helgen om ni är intresserad. :)

IMG 3236

Ta hand om er, tvätta händerna och använd mask! <3


DESSA KURSER TAR JAG DENNA PERIOD PÅ HELSINGFORS UNIVERSITET

Skrivet av Isabel Bjon 03.09.2020

Jag bloggar ju ofta inte om min skolgång, men idag så tänkte jag ÄNTLIGEN gå in på detalj över vad jag studerar och vilka kurser som jag har denna period! De flesta har ju börjat universitet den här veckan och likaså har jag. Jag har dock endast haft 4 föreläsningar hittills i veckan och har en till föreläsning imorgon. Men alltså om det är någonting positivt med Corona, så är det att personer som jag (som lider utav panikångest) kan studera hemifrån och inte behöva gå igenom paniken och ångesten för att bara gå på en föreläsning. Som jag har nämnt tidigare så ska jag dock börja gå i psykoterapi och i fredags träffade jag för första gången min psykoterapeut. Så förhoppningsvis kommer jag kunna vara panikfri då Coronakrisen är över och jag faktiskt måste gå på föreläsningar eheh... Men nu till kurserna. Jag har gått lite overkill med kurserna och anmält mig till 7 KURSER! Men jag vill ta vara på distansundervisningen så länge jag kan, därav lägger jag till lite extra arbete nu. Jag tänkte att jag skulle först skriva va kurserna heter, deras studiepoäng och en liten beskrivning till:

1) Introduktion till statistik (5sp)

Alltså fyfasiken vad jag har haft otur med denna kurs... Jag gick ju långmatematik i gymnasiet och tänkte att denna kurs skulle vara lätt som en plätt - men NEJ, det var den verkligen inte. Jag har nu skrivit 3 ggr tent i denna kurs och blivit underkänd alla gånger. Så det är väl nog bäst att jag går om den, även om jag skulle fått tenta den en gång till.

2) Toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito, suomi (CEFR B1) (2sp)

Ja, inte vet jag vad jag ska säga om denna kurs bara att den är välbehövlig!

3) Rättsvetenskaplig metod 1 (5sp)

Denna kurs är obligatorisk för mig att gå i och viktigt när man ska skriva vetenskapliga texter, specifikt lagtexter och juridiska texter då mitt huvudämne är rättsvetenskap. Här finns en beskrivning på målen utav denna kurs: man ska lära sig att förstå och förklara särdragen i rättsvetenskaplig metod och kunna formulera forskningsfrågeställningar som kan undersökas med juridisk metod.

4) Modern politisk teori (5sp)

Denna kurs hör till statskunskap med förvaltning, vilket är mitt biämne. Det är tydligen en helt ny kurs för Svenska social- och kommunalhögskolan, så det ska vara väldigt intressant! Har dock inte fått liksom en detaljerad uppfattning riktigt ännu om vad kursen kommer handla om förutom det självklara: modern politisk teori. 

5) Forskningsmetodik med kvalitativ ansats (5sp)

Jag tror också denna kurs är obligatorisk... Men jag har fått den uppfattningen att man genom kursen ska lära sig att läsa, analysera och skriva samhällsvetenskaplig forskning med kvalitativ ansats. Kanske inte världens mest intressanta kurs, MEN den behövs - detsamma med kursen rättsvetenskaplig metod 1.

6) Arbetsrätt (5sp)

Första kursen i rättsvetenskap, wuhuu! Arbetsrätt är ju inte något som jag specifikt skulle vilja arbeta med eller någonting jag finner speciellt intressant, men det kan vara välbehövligt då man är ute i arbetslivet! Man ska alltså lära sig om arbetsrättens allmänna principer, individuella arbetsrätten och den kollektiva arbetsrätten.

7) Political Opinion (5sp)

Andra kursen i statskunskap med förvaltning, dessutom en engelsk kurs. Såg nu att hela 72 personer är anmäld till denna kurs - WOAW! Tur jag inte behöver vara på plats då hahaha. xD Tbh orkar jag inte översätta och skriva vad kursen handlar om så jag kopierar rakt från flamma: "The aim is to convey knowledge about various theoretical and empirical points of departure applied in the analysis of political values, attitudes and reasoning. The course provides students with insights into social psychological models explaining political orientations and the impact of different social factors on political opinion and behaviour."

Nu då jag lägger upp kurserna så här så verkar det som väääldigt mycket! Men jag har inte så fullt smockat schema egentligen. Det enda dåliga med dessa kurser är att många av dom sker på samma gång... Vilket gör att jag kommer missa några föreläsningar eller vara tvungen att avsluta ena föreläsningen tidigare för att hoppa till en annan osv. Men för mig är det helt fine ändå! De flesta föreläsningarna bandas ju in så att man kan se dom i efterhand. Hoppas ni gillade det här konceptet och kommentera om ni vill att jag ska göra samma koncept inför nästa period. Ha det så bra! <3IMG 1806IMG 1807

 


HUR VIKTIGT ÄR DET EGENTLIGEN MED MUNSKYDD?

Skrivet av Isabel Bjon 27.08.2020 | 3 kommentar(er)

Tjena på er! Som vanligt får jag ju som mest blogg inspiration då jag sitter på tåget från eller till Helsingfors och detta är inte ett undantag! Just nu sitter jag på tåget från Vasa till Helsingfors med 2 stora väskor fyllda med nödvändigheter och en jäääkligt tung handväska hah. Jag fick som inte ens med mig hälften att vad jag skulle ha med. Lyckligtvis så kommer Jonathan ner till Helsingfors nästa vecka med bilen, så då får han ta med resten. ;)

Jag ska vara ärlig och säga att jag har varit nervös HELA dagen idag. Sist jag åkte ner till Helsingfors (för 3 månader sedan) hade jag en sådan otrolig dödsångest på tåget och ville hoppa av vid varje station. Det var verkligen en känsla som jag inte hade varit med om förut. Jag tror det hade ganska mycket med separationsångest att göra. Jag hade ju då bott hos mamma och pappa i några månader redan under början av Corona, så det blev väl en väldigt stor ändring mitt i allt. Eller vetefan är ju ingen psykolog hahah xD Men i alla fall jag var jääävlig nervös över att jag skulle ha samma känsla under denna tågresa. Men som tur är så har det gått superbra hittills! 

Orsaken till att jag åker ner till Helsingfors igen är på grund av att studierna börjar nästa vecka. Jag skulle egentligen inte behöva vara på plats då de flesta studier är på distans. Men när det gäller litteratur till kurserna så finns ju de flesta böcker som används i denna utbildning i Helsingfors Universitets bibliotek. Jag kommer ju flytta rum i vår lägenhet, vilket jag skrivit om i tidigare blogginlägg och jag är verkligen super excited! :D Meanwhile har jag och Mari har under några veckors tid dessutom försökt hitta en ny rumskompis som kommer flytta in i mitt tidigare rum. Vi kom sedan fram till Elina och hon flyttar in på tisdag! Jag håller just nu på att filma en vlogg, så förhoppningsvis kommer ni få se det nya rummet och då jag flyttar/inreder i vloggen. ;)

På tal om tågresan så köpte jag ett återanvändbart ansiktsskydd i tisdags. Jag tänkte specifikt att jag skulle använda den denna resa och för när jag går omkring i centrum. Jag har fått uppfattningen om att munskydd endast skyddar andra ifall man själv skulle ha corona, men inte tvärt om. Dock är jag väldigt outbildad kring detta, men jag anser att det är väldigt nödvändigt att använda munskydd vid platser där det är tätbefolkat och där smittorisken är stor. Men när är det okej att inte använda sig av munskydd på sådana platser? Om vi tar till exempel tåget som exempel, jag sitter för tillfället i en mindre del utav tåget, där endast jag sitter. Jag lägger på mig munskyddet när nya passagerare stiger ombord och försöker sätta på den så fort jag ser en människa på kommande i gången. Är det okej att jag inte använder munskydd när inga människor är omkring mig? Berätta gärna hur ni resonerar kring att använda sig av hjälpmedel såsom munskydd för att minska smittan av Corona. Använder ni munskydd och har ni bra handhygien eller inte?IMG 1725IMG 1726IMG 1729IMG 1730


MIN FÖDELSEDAG

Skrivet av Isabel Bjon 04.08.2020

ett år äldre, ett år visare... haha maybe not xD Men jag fyllde nu i alla fall 23 år igår, hurra för mig! Jag firade inte min födelsedag på något speciellt sätt. Jag köpte lunch från Espresso house - älskade älskade karamell latte. Sedan kollade jag Reign och mös med hunden hela dagen då det var så jäkla ruggit väder. Däremot på kvällen så åkte jag tillsammans med mamma, pappa, Jonathan och Christian på middag till Niska. Verkligen super trevligt att dom ville fira min dag (även om det var på en måndag) med lite pizza. Som vanligt tog jag ju en Björklund som är SJUKT god. rekommenderar verkligen till 100%. Jag firade också lite extra med ett glas prosecco och en kladdkaka till efterrätt, hehe. ;)

Tänkte ännu att jag ska fira min födelsedag med Amanda och Ella på lördag med en liten middag och förhoppningsvis terasshäng! Dom säger ju att det ska bli bra väder till helgen, dock litar jag ALDRIG på väderprognoser lol. Hur brukar ni fira era födelsedagar? :)IMG 0854IMG 0852IMG 0850IMG 0855IMG 2897IMG 0851IMG 0856IMG 0857


VI FIRADE 3 HÄNDELSER PÅ EN KVÄLL

Skrivet av Isabel Bjon 01.08.2020

Hej på er! Andra blogginlägget på en vecka - woopwoop. Sitter för tillfället på villan och skriver detta blogginlägg. Jag skulle ju egentligen ha ett födelsedagsfest idag, men det blev tyvärr inte av. Jag får fira det på något annat sätt istället på måndag. :) Men jag tänkte framför allt skriva om gårdagen och hur vi firade 3 händelser på en kväll i dagens inlägg. 

Mamma och pappa åkte ner till Vanda i Onsdags för att hjälpa Jonathan att flytta till Vasa, så jag har varit hundvakt då medans. Jag har inte gjort så där särskilt mycket, bara tvättat en del och njutit av mitt eget sällskap (och hundens). Därför kände jag väl att det var onödigt att skriva om då jag varit ut med hunden och kollat Reign för dagarna, haha. Men mamma, pappa och Jonathan kom hem på torsdags natten och hela dagen där på höll dom på att packa upp allting i Jonathans nya lägenhet. Jonathan ville bjuda oss på middag för att tacka för allt vi hjälpt honom med och så vi drog alla till Faros på middag. Egentligen så firade vi ju mera än bara det. Mamma och pappa har 28-års bröllopsdag idag (1.8) dessutom och jag fyller 23 år på måndag, så vi hade verkligen en del att celebrate. :)

Det var en riktig trevlig kväll och jag skulle gärna recensera restaurangbesöket, men mamma tycker inte om då jag skriver negativa saker om restaurangen såååå. Men jag kan ju säga att det finns en orsak till att jag inte tog foton av maten hehe. ;) Efter vi hade ätit klart så åkte vi till Hejm för att ta en drink där, men ingen kände riktigt för det. Så då vi kom dit beundrade vi bara utsikten samt deras terass och så åkte vi hem. Dock var det en riktig trevlig kväll med fint sällskap! 

Btw, tycker ni om sådana här blogginlägg? Där jag bara berättar om min dag. Eller vill ni jag ska skriva inlägg om ett specifikt ämne eller åsikt? :) Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni tycker!IMG 0739IMG 0747IMG 0749IMG 0743IMG 0753IMG 0744IMG 0748IMG 0751


VAD JAG SER FRAMEMOT I HÖST

Skrivet av Isabel Bjon 27.07.2020

Long time no see, igen haha. Det här med att uppdatera min blogg är inte my strong suit och sen då man faktiskt gör det, har man ingen aning vad man ska skriva om. Jag kan ju inte heller sammanfatta en hel månad och om jag bara skulle skriva om min dag känns det som jag förnekar pausen jag haft... what to do haha? Jag hoppas i alla fall att ni fortfarande läser min blogg och hänger på nu då jag ska försöka uppdatera oftare. Om ni dock vill veta mera om mitt liv kan ni ju alltid följa mig på instagram och youtube under namnet Isabel Bjon där jag uppdaterar mera än på bloggen.

Tänkte nu i alla fall att jag ska berätta några saker som jag ser framemot i höst, låter inte det bra? :D

1. Jag fyller år om en vecka! 23 år, ajjajj haha. Nämen jag älskar verkligen augusti och september för det händer så jäkla mycket då! För det första fyller jag ju såklart, men också är det new beginnings all around. Skolan börjar på nytt, jag åker ner till Helsingfors osvosv. Men jaa, min födelsedag. Jag tänkte faktiskt ha födelsedagsfest på villan nu på lördag, så det ska bli jäkla roligt! Tror inte några av mina vänner har sett vår nya terass som vi byggde nu i sommar. Tror inte ni har sett den heller, so here are some pictures.
WUCV18492. Jag åker ner till Helsingfors igen och flyttar ... rum haha. Min ena rumskompis ska flytta ihop med sin pojkvän, så jag valde att flytta in till hennes rum nu i höst istället. Orsaken är för att hennes rum är typ 4-5 kvm större än mitt och att utsikten är mot gatan istället mot innergården som jag har haft. Vi bor ju på 3:e våningen och där byggnaden står sluttar det, så höjdskillnaden är enooooorm från innergården till mitt nuvarande rum (och jag är väääldigt höjdrädd) så känner väl mig också lite bekvämare då höjdskillnaden är mindre då man tittar ut genom fönstret i mitt nya rum.

3. Skolan börjar på nytt! För er som inte vet så går jag på svenska social- och kommunalhögskolan där jag studerar samhällsvetenskaper med huvudämnet rättsvetenskap (och bi-ämnet om ni vill veta så är statskunskap med förvaltning). Så i år börjar jag mitt fjärde år där, orkar inte just nu förklara varför jag inte ännu har kandidatexamen, men ni som har följt mig en längre stund förstår varför. :) Ska bli så jäkla skönt att få rutiner igen och komma igång med studierna for real! 

4. Jag ska börja psykoterapi. Det är ÄNTLIGEN dags! Söker dock fortfarande efter en kognitiv beteende terapeut i centrum av Helsingfors, så om ni vet någon som är bra och som är en kvinna (känner mig mera bekväm att berätta mina deepest darkest secrets till en kvinna haha, näää men jag kan öppna upp mig mera till kvinnor) skriv i kommentarsfältet. :) Vill verkligen jobba på min panikångest nu, orkar verkligen inte med att känna mig så tillbaka dragen från livet när jag har panikångest.

Hoppas ni tyckte om blogginlägget och vi ses snart igen! ;)IMG E0478IMG 0062IMG 0091


SOME RESTART - VLOGGVECKA

Skrivet av Isabel Bjon 23.06.2020 | 1 kommentar(er)

Här kommer jag, med svansen mellan benen och tycker det är pinsamt att jag ÅTERIGEN inte publicerat ett blogginlägg på hundra år... Därför har jag bestämt mig att göra en vloggvecka på min youtube kanal, så att ni inte hatear på hur dålig jag varit att publicera innehåll på mina sociala medier. Jag kommer alltså göra en vlogg VARJE dag i en vecka. Så om du inte redan gjort det så gå in på min youtube kanal (Isabel Bjon) och prenumerera så du inte missar vloggveckan. Den kommer officiellt starta på måndag. Men vad vill ni riktigt se i denna vloggvecka? Jag tänker att det säkert kan vara lagom tråkigt att endast följa med mig på en vanlig vardag. Så vad tycker ni? Ska jag ha en frågestund? Göra en challenge? Träffa någon bloggare? Skriv i kommentarsfältet vad ni vill se! :)

Annars så har jag haft fullt upp med skolarbeten, jag har skött min brors hund i någon vecka och har varit på villan under helgerna. Nu har det ju varit midsommar så det har varit fullt hus här på villan med 10 personer och vi har haft det riktigt trevligt. Jag råkade nu av misstag stanna på villan nu under veckan med broshan och hunden, men för mig gör det ingenting - jag fick ju inspiration att göra en vloggvecka tack vare det. :) Vi kommer att vara på villan enda till fredag och på lördag åker vi till Nämpnäs på min kusin Adelinas studentexamensfest och övernattar där. Så det är väl de enda fasta planerna jag har denna vecka. Ska försöka få några skoluppgifter gjorda och njuta av sommaren, men ibland blir kanske njutandet för stor del av dagen ehehe. ;)IMG 9671IMG 9660IMG 9654IMG 9665IMG 9659IMG 9674


BILDER FRÅN EN GRUPPCHATT JAG ALDRIG SKULLE PUBLICERA

Skrivet av Isabel Bjon 24.04.2020

Dagen är kommen, då jag publicerar mina mest privata bilder som aldrig skulle visas offentligt. Men vet ni vad? Whatever... Jag tror alla behöver ett litet skratt nu i dessa deprimerade tiderna. Så varför inte visa er några av de mest pinsammaste bilderna som finns på en gruppchatt med mina vänner?! Denna grupp har vi haft väääldigt länge, men min telefon gick sönder för 3 år sedan, så ni kommer att få se de bilder vi skickat till varandra sedan 3 år tillbaka. Jag har dessutom fått lov av mina vänner att publicera dessa bilder, så don't worry! För det mesta är det ju ändå riktigt fula bilder på mig haha så enjoy. ;)OBNPE921013-14-åringa jag skulle vara kreativ och ta bilder med en kompis i skogen. Allting gick tydligen. Alltsåååå håret hahahaha, fy. Minns dock att jag ÄLSKADE dom där lacoste skorna, tror det var första par skor jag köpte i jeppis. :D

(Ursäkta för bildkvalitén på de kommande bilderna)

GFNSE2242Jag och Amanda på shoppingresa till Vasa 2012. Haha vi är små bebisar här! Tror den enda posen jag gjorde under denna tid var "duck face" haha och kolla in vilken underbar telefon jag har... 

JSIF0317Ella och jag 2012 på halpa-halli, haha. Det var liksom the place to be då jag gick i högstadiet. Vi blev utslängda därifrån x antal gånger därifrån xD (vilket jag förstår till 100%) 

RJPJ4075 2Jag och Kovu i Oxhamns hösten 2012, aningen vackra här. Det var tydligen modernt att ha streck till ögonbryn här, thank god for the fashion sense man har nu.

SSOJ2077Ella och jag i Oxhamns vintern 2012-2013, jaaa vi är ju nog hundra gånger snyggare nu hahhaa. Lät nu åtminstone ögonbrynen växa ut lite haha.

CODB8267Are you even BBFs if you don't have matching dresses?!

HDID1771Jag och Amanda var en aning berusade på denna bild hahaah.

SJYR2919Alltså jag har verkligen inte något förtroende för skolfotografer... Har typ ALDRIG blivit bra på en endaste bild. Ser ju inte ens ut som mig själv på denna bild... / HAHAHA jaaa vad ska jag säga om den här bilden då?! xD Älskar vårt ugly face <3

SRSY8185SMQY1947Expectations vs. reality - DRUNK EDITION

IMG 5444WTF happened?! Alltsååå ja, I don't even have words. Please skriv i kommentarsfältet en caption för denna bild HAHAA.

KBFP3907Jag, Ella, Kovu, Alexandra och Amanda var och åt till Amarillo och detta var på vägen hem, tror vi hade ganska roligt haha.

SQJD0462Några fler fyllebilder på de bara

CRGU7812Penkkismiddag 2016, vi ser ju bara jävligt sura ut och jag ser riktigt konstig ut haha. Liknar inte mig alls.

WDTL0356Studentmiddagen var konstig, to say the least. Att sitta och dricka sig full med lärare och andras föräldrar... 

BXDN7025Rom 2017, arg af och den här skiten rånade oss (mina föräldrar) på pengar för att han tog i oss på gatan och sade vi skulle ta bild med honom... liksom con artist on another level. Tror vi betalade 10€ elr ngt sånt för det här. + vi hade gått runt Rom hela dagen, var helt slut, det var en värmebölja och minns inte när vi åt mat sist. Yeees... I hated it hahaha.

Men det bästa caption för denna bild är nog: @ the club, trying to signal your friend to save you from the weirdo next to u.SUUA6933Då man tagit en shot hahaha

AONH1512Färgade ögonbrynen och hade nyligen gjort self tanning xD / Vappen 2018 - devils in disguise

XHPG6449HLDQE1178Amanda ser alltid så bra ut i bilder *gråter*

UBVB9448Jobbade i värmebölja och foten svällde upp... / Festade - Grät då jag spydde - fint ;)

UAHS2524Jeppisdaga 2018, förlåt mamma.

QIBX0507Otroligt hur ful man kan se ut HAHAHAHA och that flashback...

ODRJ6704Vinkeln var ju inte direkt attraktiv... haha / Bilden skulle säkert sett super bra ut bara den inte sku va overexposed af xD

Hoppas att ni tyckte om blogginlägget och skriv gärna i kommentarsfältet ifall ni vill se mera bilder som INTE är menad att bli publicerad haha. Jag tyckte i alla fall att det var jätteroligt! Jag är annars inte en person som känner att jag behöver vara perfekt hela tiden, därav bilderna. Men på instagram får man ju oftast endast se dom redigerade och dom bästa fotografierna, inte dom som är verkligen riktigtriktigt dåliga, så det är verkligen skönt med en liten kontrast. Hoppas ni fick ett litet skratt av dessa bilder och ta hand om er <3


JAG HINNER INTE MED ALLT...

Skrivet av Isabel Bjon 24.04.2020 | 1 kommentar(er)

Ett blogginlägg, sedan flera veckors paus - det är verkligen typiskt mig. Men nu när jag är i karantän har jag valt att till 100% fokusera på mina studier, men ändå så verkar inte tiden räcka till. Jag försöker att varje dag mellan 9.00-16.00 att studera, men ändå så verkar det som att jag är efter med studierna, känner ni likadant? Jag vet att det är många studerande som har problem med att hinna med allt eftersom man har 1000 ggr mera studier nu än tidigare. Dessutom har man en ständig oro över hur man ska få ihop ändarna i ekonomin då de flesta är utan stöd och jobb under sommaren. Så denna tid är verkligen inte lätt för alla studerande - en stor kram till oss, vi gör ett otroligt jobb! Hittills har jag hunnit med två tentamen och 3 inlämningsuppgifter och flera distansföreläsningar, så jag är verkligen stolt över mig själv. Men det kommer nog bli så jäkla skönt med sommar sedan, för i den här takten kommer jag nog ge upp snart haha. Btw vill ni att jag ska skriva mera om min utbildning och kurser jag tar? Jag skriver ju väldigt sällan om det.

Men jaa, detta är orsaken till att jag inte har varit aktiv på några av mina sociala medier, hoppas ni förstår. Men jag vill verkligen vara mera aktiv, men vet inte hur jag ska göra det med tanke på mitt fullspäckade schema... Men på lördagar har jag försökt att prioritera mina sociala medier, men ibland vill man ju bara ta det lugnt en hel dag och fokusera på sig själv. Men om ni har några tips på hur jag ska sätta upp schemat eller några tips på innehåll för bloggen, youtube och instagram kommentera då här nedanför. :)IMG 1584IMG 1519IMG 1570


RINGER UPP FINLANDSSVENSKA INFLUENCERS!

Skrivet av Isabel Bjon 30.03.2020 | 1 kommentar(er)

Nämen tjo på er! Ny vecka = nya möjligheter :) Jag satt igår kväll och kollade några youtube videor och hamnade på Katys get ready with me där hon ringde upp några influencers hon kände, bad dem välja makeup look och frågade några frågor. En riktigt rolig video! Så började jag tänka... Varför gör inte jag en liknande video där jag facetimear några Finlandssvenska influencers, dricker ett glas vin, frågar frågor och låter dom välja min sminkning?! Hur låter detta? Jag tror det skulle vara superroligt. Det blir typ en AW - karantänchatt. Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte känner så många Finlandssvenska influencers personligen. Men det skulle vara superroligt för det! Jag älskar ju att lära känna nya människor - so no problem for me. ;)

Men vem ska jag facetimea? Det tänkte jag att ni skulle få välja! Jag måste ju såklart kontakta personerna i förtid och fråga om dom vill vara med. Men fritt fram att skriva i kommentarsfältet vem ni vill se i min youtube video (Kanske inte Isac Elliot då men haha). Om du som influencer (eller en person som håller på med sociala medier) vill vara med i denna video, skriv i kommentarsfältet, skicka ett DM på instagram (@isabelbjon) eller skicka ett mejl till isabelbjon@gmail.com, så ska vi styra upp det!

På samma gång så kan ni ju skriva här under vad ni skulle vilja att jag frågar dessa social media influencers. Såklart kommer ju the main topic vara karantänlivet, men är det några andra saker ni undrar om era favorit influencers? Skriv då i kommentarsfältet. :)IMG 1205 1