IMG 8538

HUR KOMMER MINA DAGAR I VASA SE UT?

Skrivet av Isabel Bjon 09.10.2019 | 0 Kommentarer

Hej på er! Just nu så sitter jag på tåget till Vasa för att hälsa på gamlingarna, haha, nej skojade bara. Men jag tänkte att jag skulle berätta vad jag har för planer de dagarna som jag kommer att spendera i Vasa. Antagligen så kommer det ju också ändras en del, men tycker personligen om blogginlägg där man berättar om sina veckoplaner, so here we go!

ONSDAG

Idag är det ju onsdag och jag tror verkligen inte att jag någon gång har haft så svårt att stiga upp som jag hade idag. Tog mig inte upp förrän typ 7. Men jag steg upp i alla fall, drack en kopp kaffe för att vakna till liv och sedan drog jag mig iväg till apoteket för att hämta ut ett recept. Sedan var det dags att dra till skolan. Jag hade dessutom ett kort samtal med en professor, så blev en lite längre skoldag. När jag kom hem från skolan där 11-tiden så åkte jag hem och började städa, diska, packa och laga lunch till mig själv. Sedan var det dags att dra sig iväg till tåget! Btw, hur nice är hösten riktigt? Älskar den krispiga och kalla luften på morgnarna, samt alla färger! Sommar och höst är definitivt mina favorit årstider!Namnlos design

TORSDAG

Orsaken till att jag åker till Vasa är på grund av att jag ska träffa en psykiatriker på studenthälsan och diskutera ifall jag ska börja psykoterapi för min panikångest (HOPPASHOPPAS). Så på förmiddagen åker jag dit på besök, sen har jag resterande av dagen inte något inbokat.

FREDAG

På fredag så har jag och Amanda planerat att hänga lite. Vare sig det blir utgång eller endast en hemmakväll vet jag dock inte.

LÖRDAG

Denna dag har jag egentligen inte något inplanerat. Det blir säkert en hemmakväll med god mat, godis och bastu. Samt vin och öl!!! Jag är ju alldeles för snål för att köpa det åt mig själv. Jag har alltid en vodka eller leijona flaska i frysen. Men vin och öl är jag alldeles för snål för att lägga pengar på. Så jag ser verkligen framemot att få dricka ett glas rött.

SÖNDAG

På söndag så åker jag redan hem, sad. Men lite av Österbotten tar jag med mig på samma veva hem, hehe. Nämen min vän Elin har jobb under söndagen i Helsingfors och behövde en sovplats till måndagen. Så det blir sleepover hos mig i Helsingfors då, faktiskt ganska mysigt ju! Det är dessutom första gången som Elin hälsar på mig i Helsingfors.

BTW! Ni har väl inte glömt bort att kolla in min senaste youtube video?! Där får ni följa med på flytten från mina föräldrars lägenhet till min lägenhet i Helsingfors? I alla fall så tänker jag lägga in videon här för er som har missat den.

Ha en trevlig fortsatt dag!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar