IMG 8538

DET HÄR VAR JU INTE FÖRVÄNTAT...

Skrivet av Isabel Bjon 22.01.2020 | 3 kommentar(er)

Kategorier:

Woaw jag rörde verkligen om i grytan när jag skrev inlägget om "arga kommentarer". Jag har fått ännu mera kommentarer angående det (både bra och dåliga), personer har kontaktat mig angående det, det har skrivits om det på skvallerbloggar och jag hade upp mot 800 användare på bloggen den dagen... Vad hände riktigt? Ville ju bara säga att man ska vara vänligare i kommentarsfältet. Tyckte ni att inlägget var provocerande eller? Men vi lämnar det där helt och hållet, har faktiskt inte lust att ta itu med det där mera nu. Men ska försöka svara på de andra kommentarerna jag har fått så snabbt som möjligt. :)

Alltså idag har varit en riktigt konstig dag... Jag har inga föreläsningar på onsdagar, så har varit ledig hela dagen. Men hade planerat att vlogga liksom en vanlig dag i mitt liv, men så hade jag sovit över alarmet, så jag vaknade först klockan 10. Men så försökte jag ta fram vloggkameran och filma, men så kände jag mig bara riktigt nere så det blev inte av... Så sitter jag och kollar ut genom fönstret (poetiskt visst?) och så kommer jag på att jag ska söka praktikplats. Så blir jag helt manisk i många många timmar och sminkar mig, tar en ny bild till mitt CV, förnyar texten till min CV, gör en LinkedIn profil, letar praktikplatser, ansöker om praktikplatser, skriver personliga brev och mitt i allt var klockan 6 och jag var helt genom frusen. Hade inte ätit något sedan frukost, så då jag äntligen hade sökt EN praktikplats så kom jag ur bubblan och lagade något att äta. Fortfarande är jag helt som is, ligger i sängen med kläderna, morgonrocken och täcket på medan jag bloggar eheh... 

Men alltså skvallerbloggar... vad tycker vi om det? Personligen visste jag inte det fanns någon sån som skrev om Finlandssvenska bloggare förrän idag då Karolina skrev om en. Så klickade jag mig in på den och såg att bloggaren hade skrivit ett blogginlägg om mitt blogginlägg angående kommentarerna- första reaktionen var nog ba "ORKA". Nåjaa haha, får väl skriva på då bara, tänker jag. Bloggaren ville också att jag skulle skriva ett nytt blogginlägg om: "hur hon verkligen mår och känner för det här med teatern känns som ett symptom på något annat.". Vill ni att jag ska göra det? Och vad tycker du om skvallerbloggare?

Denna bild tog jag idag till mitt CV, ser jag professionell/snäll ut? Är det en bra bild för ett CV? Jag tyckte det iaf!IMG 0363


VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Skrivet av Isabel Bjon 04.09.2019 | 1 kommentar(er)

IMG 1060Hej och välkomna till min blogg (härmar mitt youtube intro)! 

Jag kommer alltså att vara sevendays nya bloggare och jag måste säga att det är vääääldigt exciting! Ett helt nytt kapitel i livet. 

Men nu tänkte jag att jag skulle berätta lite om mig själv. Mitt namn är Isabel Bjon jag 22 år och kommer från Österbotten. Orkar inte längre beskriva åt främlingar varifrån jag är, för att det tar så himla lång tid. Men för er gör jag ett undantag. Jag växte upp i Övermark, Närpes men när jag var 12 år så ville mina föräldrar flytta till Jakobstad. Motvilligt kom jag med, men är så tacksam för det nu på grund av alla fina minnen och alla fina vänner. <3 Vi hade ju redan en villa vid Fäboda, så staden var bekant. Jag började i Oxhamns skola, inte speciellt omtyckt och hoppade mellan gäng, för att se var jag passade in. Jag började spela fotboll i FC United. Sedan spolar vi lite framåt ehehe, jag orkar ju inte berätta hela storyn haha. Men 9:an kom, jag var huvudhejarklacksledare i Oxhamns hejarklack (OX - Army) och drog hem guldet med titeln "bästa hejarklack" på Stafettkarnevalen. Efter högstadiet fortsatte jag mina studier vid Jakobstads gymnasium och skrev studentexamen i modersmål, engelska, lång matematik, hälsokunskap, historia och samhällslära. Och jag hade verkligen 0 koll på vad jag ville göra, så jag tog ett mellanår. Bra var nu det! För annars skulle jag inte hittat skolan jag går på nu.

Jag har nyligen flyttat tillbaka till Helsingfors för att börja mitt tredje år på Svenska social- och kommunalhögskolan inom utbildningen sammhällsvetenskaper, där mitt huvudämne är rättsvetenskap. Jag kommer dock inte bli klar redan 2020 som planerat, eftersom jag inte fått in tillräckligt med studiepoäng. Jag har nämligen panikångest (som jag i min tidigare blogg pratat mycket om) vilket har förhindrat mig med pretty much everything. Men gud vad deppigt, hallå... Ni ska ju lära känna mig!

IMG 8039

Jag är inte alls bra på att beskriva mig, så den uppgiften ger jag till min bästa vän Amanda hehe...

"En spontan och kreativ typ som är öppen om allt till alla. Du älskar att vara kreativ genom att hitta på rolig content till framtida youtube videor m.m.

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och du vågar alltid vara dig själv. Du älskar att prata och står gärna i centrum, och med din envisa attityd så vill du gärna att saker ska go your way ;)

På fritiden så hittar man dig framför youtube eller Netflix med en påse potatischips och vitlöksdipp. Ibland kan man även se en skymt av dig framför skärmen då du spelar sims."

Har dock en ny obsession nu, linschips med sourcream and onion smak. *yum yum*

Tack så mycket Amanda för att du lade ner tid att skriva det här till min blogg. <3

 

 

Jag har ju såklart också andra sociala medier såsom instagram, där mitt namn är @isabelbjon. Sedan nämner ju Amanda också att jag har en youtube kanal och den rekommenderar jag verkligen att ni ska checka in och prenumerera på hehe. Du hittar min youtube kanal HÄR.

Så vad kommer ni då att få läsa om på min blogg? Jo, allt. Jag har ingen nish, för jag kan inte hålla mig till endast en kategori. Men du kommer att få följa med mig på min vardag. Sedan kommer jag också prata en del om psykisk ohälsa, politik, posta lite mode och smink bilder. Jaa-a, ni får helt enkelt se!

Ha en bra dag!

IMG 0934