Jenna Matintupa

Sista rycket före jul

Skrivet av mamabitesback 23.12.2019 | 1 Kommentarer

Dan före dopparedan. Sitter och dricker te just nu och borde börja på i köket. Har redan gråtit av besvikelse (inget konstigt, händer alltid när jag ställer i ordning inför något) så hoppas det är ur systemet nu. Idag ska allt förberedas för imorgon så att det bara är att plocka fram och ta de lugnt. Och så kommer svärföräldrarna hit till eftermiddagen/kvällen. Skinkan är i ugnen och jag ska baka en cheesecake, göra pannacotta, en sillinläggning och rosolli. Ja, och middag förstås. Men det blir först senare. Städningen får min man sköta. Han tycker ändå att jag städar för slarvigt, och ärligt så tycker jag inte det är så himla noga om alla ytor är torkade. Gör det inte mera juligt för det.

Igår var Agnes och jag en stund på tumis till Iso Omena när Alfons sov och Johan städade. Lunchade, handlade lite och hade mysigt tillsammans. Hon har blivit så stor på sistone, gullungen.

Både barnens och mina julkläder är fixade. Jag har till och med strykt dem, vilket händer typ aldrig. Kör på svart som alltid är ett safecard, och en stor röd rosett till håret.

Äh, nu är det nog dags att ta tag i julfixet här hemma. Ni tar det väl lugnt under julen och stressar inte i onödan. Jag vet hur svårt det kan vara att lägga band på sig själv, och förväntningarna., men försök ändå!

Kommentarer

  • Emma 25/12/2019 8:00am (3 år sen)

    Hoppas ni haft en fin jul!

Skriv en kommentar