Untitled5

Julafton och Juldagen

Skrivet av Daniela Krooks 25.12.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

God jul, vänner! 

Vilken himla mysig jul det blev! Det är ju fortfarande tekniskt sett jul; i skrivande stund är det den 25e, och här är klockan cirka 16:30. Men jag har faktiskt nästan alltid checkat ut runt den här tiden på eftermiddagen under juldagen hahah, jag sätter liksom allt mitt firande på den 24e. Lite opassande med tanke på att alla i USA firar på juldagen, men jag & Ardi kan väl tillämpa våra egna kutymer. 

Igår, alltså julafton, åkte jag till gymmet supertidigt eftersom de skulle stänga tidigt och jag jobbade. Sen under mitt jobbpass fick vi reda på att bossen tyckte att vi alla skulle få sluta tidigare! En riktigt mysig överraskning, och dessutom tyckte Ardis boss likadant. Galet trevligt. Så vi åkte till Target för att vandra omkring i lugn och ro, och senare på kvällen kom snön *hjärtögon*. Vi pälsade på oss, svängde via Starbucks för att plocka upp en peppermint cinnamon Latte, och så åkte vi till The Commons för att kolla på julbelysningen där medan snön yrde omkring oss. Så. Mysigt. 

Idag har vi tagit det lugnt, tränat tillsammans i vardagsrummet, spelat lite spel, och så ska vi ha filmkväll om ett tag. 

Hoppas att ni alla fick känna av kärlek & värme denna julhelgen, och att ni har hälsan i behåll. <3
PS. Om någon drar och shoppar på mellandagsrea snälla skicka videos från Cubus eller Gina Tricot. OTROLIG längtan till dom specifika butikerna av nån superunderlig orsak lol 

Screen Shot 2020 12 25 at 2.02.55 PMScreen Shot 2020 12 25 at 2.03.48 PM

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar