Lagombackan sevendays header 2

Den brann upp!

Skrivet av Sandra Neuman 21.04.2016 | 0 Kommentarer

Varmbänken, den satte igång med raketfart och toppade efter en vecka på 68 grader. Ännu en vecka efter att jag satt myllan och sått frön hölls temperaturen på 50 grader.

Men sedan tog bränslet slut.

Efter 2 veckor började temperaturen sjunka ganska drastiskt för att idag bara visa ynka 8 grader. Vilken besvikelse, men samtidigt också en stor lärdom till nästa försök; när man tror att man har tillräckligt med kol-material (halm/löv) så får man sätta åtminstone lika mycket till. Det behövs otroligt mycket av den varan för att det ska kunna brinna så länge som det är tänkt.

Men nu vet jag, och jag känner att jag redan har fått mycket mera kunskap om att bygga en varmbänk, och har mycket mer kött på benen för att försöka igen till hösten.

 

Den här superba varmbänken har numera nerdegraderats till kallbänk. Jag är bara glad åt att det är slutet av april och inte slutet av februari. Det som har grott kommer att klara sig finfint trots att värmepannan har stannat, det kommer bara inte att växa i den takt som jag hade tänkt mig. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar