Lagombackan sevendays header 2

Keep on breathing

Skrivet av Sandra Neuman 12.06.2020 | 0 Kommentarer

När blombilen precis har lämnat av ett lass med pinfärska snittblommor, de behöver snittas och sättas i egna vaser, helgbuketter tillverkas och så har jag papper som flyger runt i odlingen. DÅ känner jag starkt för att skriva.

Floristgaraget nykarleby

Kanske för att jag tog mig en liten stund när jag bara satt i stolen, andades, lyssnade på pelarasparnas skramlande löv i vinden och tänkte goda tankar om dagen. Kanske är det därför jag fick ett kreativt flow och prompt behövde fota mina tovsippor och yogadam, skriva lite och bara få ut lite av den där kreativiteten i text.

Floristgaraget är så mycket mer än bara mitt företag och levebröd. Det är mer än bara snittblommor komponerade i buketter. Floristgaraget är samtidigt upplevelsen av lugn och ro, att det är tillåtet att ha lite blad på golvet, att allt inte alltid behöver vara så perfekt.

Sandras yogadamtovsippor


Allt är så vackert i trädgården nu och jag älskar att se kombinationen av allt tillsammans. Jag blundar för sniglarna och ogräset. Struntar i hönsens tjat om att få komma ut, och till och med tussarna från maskrosorna som blåser runt med vinden är obetydligt.

Just idag ska det bli en bra dag med världens finaste buketter, för det har jag och universum bestämt.

Hoppas att du får en fin fredag och en glad helg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar