header14

ONSDAGSSTATUS

Skrivet av Ronja Strömvall 08.01.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hej fina! <3

Idag: Jag har känt mig ganska trött. Vaknade vid halv fem inatt av världens mensvärk. Var tvungen att stiga upp och ta en Ibumax samt värma en riskudde som jag lade på magen för att kunna somna om. Min mensvärk är alltid värst första dagen. Sedan känner jag knappt av den!

PHOTO 2020 01 06 16 12 51 1Foto: Lotta Skåtar

Skola: Tillbaka till vardagen! Jag och Lina satt hela förmiddagen vid Tritonia för att komma igång med vårt kandiskrivande. För mig började det gå framåt. Nu har jag äntligen kommit så långt så jag kan börja läsa in mig på litteratur och tidigare forskning gällande mitt ämne. Jag ska skriva om mobbningsförebyggande samarbete mellan föräldrar, lärare/skolpersonal och elever. Jag bokade både in en träff med min kandihandledare och en träff med en av Tritonias anställda som ska visa mig hur jag lättast kan söka relevant litteratur på olika databaser. Det känns SÅ skönt att ha kommit igång på riktigt nu!

PHOTO 2020 01 06 16 12 50 1Foto: Lotta Skåtar

Träning: Dagens pass var ett helkroppspass och bestod av rygg, axlar, ben och mage. För tillfället kör jag tre pass styrka/vecka kombinerat med rörlighetsträning. Det är bästa kombon efter en ganska stillasittande decembermånad. Under träningspasset kände jag mig i alla fall full av energi vilket var SÅ skönt!

Nu: Ska se över vad vi ska äta resten av veckan (imorgon ska det handlas). Sedan ska jag dricka en smoothie, te och fortsätta läsa boken "Hjärnstark". Jag har börjat stänga av telefonen vid kl.20 och ägnar den sista vakna tiden åt att läsa. Det är något jag bestämt mig för att göra dels för att återuppta mitt läsande (är sämst på att hitta tid för det) och för att varva ner och koppla av innan jag ska sova.

Hoppas allt är bra med dig! Hur har det känts att börja jobb/skola igen? 

 

Kommentarer

 • Anna Betlehem 12/01/2020 11:14am (6 månader sen)

  Det där med att stänga telefonen efter 8 är verkligen en supergrej. Jag har en Instagramfri period nu, åtminståne till januaris slut, också för att ge mer tid åt läsning. Blir alltid så förvånad varje gång jag tar en paus, hur klarsynt och vaken man blir plötsligt bara av att inte vara fast i det där monotoma slöskrollandet!

  Hoppas kandiskrivandet flyter på bra för dig. Kram

  • Ronja Strömvall 17/01/2020 3:33pm (6 månader sen)

   Men oj vad härligt! Ja, alltså jag håller helt med dig och älskar det. Då kan man koppla av på riktigt och göra massa mer betydelsefullt med sin tid istället!

   Tusen tack! Hoppas allt är bra med dig? Stor kram <3

Skriv en kommentar