Sara header augusti21

4 Instagram accounts you should check out

Skrivet av Sara Storbäck 13.02.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

 

Untitled4

@rakelebertini

Skarmavbild 2018 02 12 kl. 21.17.3

Rakele Bertini är en 15-årig fotograf från Stockholm. På sitt Instagramkonto publicerar hon bl.a. resebilder, porträtt och inredningsbilder. Ett av mina absoluta favoritkonton som inspirerar varje dag.

Rakele Bertini is a 15-year old photographer from Stockholm. On her Instaram, she shares travelpictures, portraits and interior pictures. This is one of my favourite Instagram accounts that inspires every day.

 

@konstantina.thoma

Skarmavbild 2018 02 12 kl. 21.24.2

Underbart vackra bilder från underbara Grekland. Ett perfekt konto för dig som vill drömma dig bort till värmen eller söker inspiration till resebilder. 

Lovely pictures from lovely Greece. A prefect Instagram account to check out if you want to dream away to warmer destinations. Or if you are in need of inspiration for your travel pictures. 

 

 

@kweilz

Skarmavbild 2018 02 12 kl. 21.25.2

På sitt Instagramkonto delar Kate med sig av familjeliv, matchande mor och dotter kläder kombinerat med väldigt kreativa och välkomponerade bilder. Samt en gnutta humor. En kombination jag verkligen gillar!

On her Instagram account, Kate shares family life, matching mother and daughter outfits combined with very creative photos and some humor. I really like that combination!

 

 

@mikko_paakkonen

Skarmavbild 2018 02 12 kl. 21.30.3

Mikko Pääkkönen är en finländsk fotograf som bjuder på konstnärliga bilder, i synnerhet porträtt- och underbart vackra bröllopsbilder. Mycket inspirerande!

Mikko Pääkkönen is a Finnish photographer who shares very artsy portraits and very beautiful wedding pictures. Very inspiring!

 

Kommentarer

 • David 13/02/2018 10:40pm (4 år sen)

  Man blir så trött på alla dessa instagram konton med fejkade bilder av det perfekta och felfria livet. Varför är det så fel att posta "vanliga" bilder från vardagen? Varför måste det läggas ett filter på allt?

  • Sara Storbäck 14/02/2018 8:54am (4 år sen)

   Jag förstår verkligen att du kan känna så, David!
   Själv sysslar jag väldigt mycket med fotografering, som konstform, och följer många fotografer, inredningskonton osv på Instagram för att hitta inspiration till egna bilder.
   Men sanningen är ju, med Instagram, och alla andra some-kanaler, att det som syns är INTE hela verkligheten. Vilket vi nog borde försöka komma ihåg när vi scrollar och möts av enbart redigerade bilder som ger det perfekta intrycket.
   Men det är också helt upp till var och en hur man vill använda Instagram och de andra sociala medierna. Vill man publicera oredigerade bilder av den vanliga vardagen är det ju absolut inget fel i att göra det! Jag ser inte heller något fel i att enbart följa sådana konton.
   Men å andra sidan är det även helt och hållet upp till en själv om man överhuvudtaget vill hänga på Instagram. Ingen har ju tvingat en att sitta och scrolla.

Skriv en kommentar